5

Menyepi.....bukannya benci

08:21 |

Assalamualaikum sahabat yang masih sudi baca entri.....subhanallah...macam mimpi je dapat menulis kembali di blog yang bukan tahap bersawang dah, tapi ibarat berkubur tanpa nisan.

Dulu2, selalu pelik masa aktif blogging, kenapalah bila singgah je blog kawan A, kawan B dan seterusnya, tengok last update one month ago...1 year ago... macam2 persoalan.....ok ke dia, sihat ke, kenapa x aktif dah...busy bebenor,ke?

Ketuk kepala sendiri sebab Kak Lea last update 15 April 2014!!!!!

Berangan nak buat kemunculan kembali, konon nak ubahlah header dan lain2, tapi takut nanti takde sapa kenal pulak blog yang dah usang ni...huwaaaa!!!!

Syukur & terima kasih kepada kawan2 yang masih sudi membaca entri2 yang lama. Juga kepada yang masih sudi meninggalkan komen, Tak sangka ada entri2 lama yang mendapat banyak komen, nanti Kak Lea jawab & singgah balas ke blog kawan2 ye sebagai tanda terima kasih.



Insya Allah akan kembali aktif menulis blog ;)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...