0

Antara calon2nya...Mommy Pinky

17:51 |
Salam semua.Kite rasa gembira sangat Mommy Pinky sudi jadi My Lovely Geng(followers).Korang semua pun dialu2kan yer.....Baru tadi kite jalan2(BW) terbaca artikel terbaru daripada Mommy Pinky;


Wah,kite baru je aplikasikan tutorial yang terdapat dalam blog Mommy Pinky!Walaupun kali ini Mommy Pinky tak berjaya insya-allah ada rezeki lain kali.Ehm kenapa Mommy Pinky tak tercalon under kategori Blog Personal Isteri Pilihan yer?Bagi kite blog Mommy Pinky dicalonkan under Blog Tutorial Pilihan kerana pendekatannya 'user friendly'.Ayat2 yang digunakan memang mudah difahami nak2 lagi bagi newbie macam kite ni.Artikel beserta gambar memudahkan lagi pemahaman.Takdelah 'blur' di tengah jalan.


Blog Mummy Pinky pun banyak artikel yang menarik.Sedih membaca pengalaman sedih yang sudah setahun berlalu.Antara petikan artikelnya;

"10 May 2010. Tarikh yang sama pada tahun lepas aku dan family redha dengan segala ketentuan Illahi. Ibu dan adik-adikku terlibat dalam satu kemalangan yang tak mampu aku lupakan hingga saat ini. Kemalangan yang melibatkan adik lelaki ku Zulhelmi, Maimunah dan adik bongsu ku, Mohamad Suria Hidayat.

Semuanya berlaku dalam sekelip mata dalam perjalanan pulang dari melawat adik perempuan ku,Hazwani di asramanya. Kereta yang dipandu adik lelakiku hilang kawalan dan jatuh ke dalam gaung. Adik-adik ku yang duduk di bahagian belakang tercampak keluar dari kereta. Adik ku yang bongsu meninggal dunia di tempat kejadian.

Kemalangan yang meragut nyawa permata hati kami sekeluarga. Manakala Maimunah masih terlantar koma hingga kini. Janggal rasanya bila rumah yang sentiasa bising dengan karenah adik-adik bongsu kami kini sunyi tanpa mereka. Namun, sebagai hambaMu, kami redha dengan dugaan ini."


Nota:Nak tau cerita selanjutnya,silalah ke blog http://babybiey.blogspot.com


Ok ni pula senarai keputusan yang kite perolehi dari blog http://suffer.frenzyfm.my.Blognya juga tersenarai antara Blog Personal Lelaki Pilihan.


Buat pertama kalinya tercalon dalam Anugerah Blog Pilihan Malaysia 2010 bagi kategori Blog Personal Lelaki Pilihan. Dalam anugerah ini terdapat 6 kategori iaitu ;

  1. Blog Personal Lelaki Pilihan.
  2. Blog Personal Suami Pilihan.
  3. Blog Personal Wanita Pilihan.
  4. Blog Personal Isteri Pilihan.
  5. Blog Tutorial Pilihan.
  6. Blog Lawak Pilihan.

Undian peringkat pertama ini bermula 10 malam 26 nov 2010 sehingga 8 pagi 30 nov 2010 dan hanya memerlukan 5 blog yang mendapat undian tertinggi (Top5) bagi setiap kategori sahaja untuk ke peringkat seterusnya.

Kata2 hikmah daripadanya:I am Independent Blogger. Tiada Masalah Untuk Copy & Paste Entri Dari Blog Ini.


So apalagi kawan2 mehlah kite terjah blog dia pulak.


http://suffer.frenzyfm.my/2010/11/blog-pilihan-malaysia-2010.html


Blog Pilihan Malaysia 2010
http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/
Ini pula senarai penuh undian peringkat kedua.Jom layan.....


Senarai Undian Peringkat Kedua


Di bawah adalah senarai top 5 blog yang menjadi pilihan bagi setiap kategori. senarai ini dibuat berdasarkan undian tertinggi dari undian peringkat pertama. mari lihat top 5 blog yang menjadi pilihan:


Blog Personal Lelaki Pilihan


Blog Personal Suami Pilihan


Blog Personal Wanita Pilihan
5. sepet


Blog personal Isteri Pilihan


Blog Tutorial Pilihan


Blog Lawak Pilihan



Itulah 5 blog yang mendapat undian tertinggi bagi setiap kategori.. harap anda semua berpuas hati. segala keputusan adalah hasil undian anda semua..


Tempoh untuk undian peringkat kedua akan diumumkan nanti.. buat masa ini anda layan dulu blog-blog yang tersenarai di atas..

Nota Comel:Ehm harap2 suatu hari nanti blog kite pun boleh tersenarai antara salah satu kategori  tu.Sebelum tu banyak benda yang perlu kite belajar.Al-maklumlah blog ni pun tak sampai sebulan.Harap pada rakan blogger yang sudi singgah,tinggalkanlah komen ye.Boleh kite berkongsi ilmu dan pengalaman dunia blogger.Assalammualaikum.......




Kredit Info & Foto:
  1. http://babybiey.blogspot.com
  2. http://suffer.frenzyfm.my
  3. http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...