0

Losyen lindungi gigitan nyamuk

01:12 |




Hah mai sini nak cerita.Mungkin korang ada yang tak pernah gunakan produk ni.Tapi bagi siapa yang jadi ahli e-Cosway/Cosway sudah tentu tau kegunaannya.Sekarang kan musim denggi,sambil kita menjaga dalam dan luar rumah,kenalah juga ada protection selain pakai jaring nyamuk,kelambu dan segala jenis ubat penghalau nyamuk.


Ini namanya All-Over Clear Collection keluaran Prolin.Kandungan sebanyak 100ml dengan harga RM14.90.Di depan botol ada ditulis 'with mozshield complex'.Cara pakai sama seperti lotion yang selalu kite pakai,tapi kelebihannya ia berbentuk cecair dan baunya lembut.Ia sesuai dipakai untuk kegunaan harian dan berkhemah.Sesuai digunakan untuk dewasa,kanak2 dan baby yang berumur 6 bulan ke atas.


Korang pernah dengar  kalau tak nak nyamuk gigit,kite sapu bedak wangi atau lotion?Gamaknya nyamuk pening nak gigit kulit yang wangi2 ni...So sambil melindungi daripada digigit nyamuk,kulit kite juga lembap dan wangi sentiasa.Kadang2 terlupa juga nak sapu pada twinplusone time nak tidur.Tapi pandai lak diaorang sapu sendiri.


Tengok foto ni....dah nak habis...ehm kena beli ni tak nak habis stok kat rumah.Bagi siapa yang ada perancangan nak bawa anak2 bercuti sempena cuti sekolah ni...mai pakat beli ini lotion.Dengan saiznya yang comel...mudah dibawa hatta dalam toilet.Yelah..kadang2 toilet kat chalet,kat kampung pun banyak nyamuk tau.Ok.....selamat mencuba.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...