4

Selamat Datang

14:06 |
Salam pada semua bloggers...tqvm sudi singgah.Blog ini macam2 ada.Diari kehidupan seorang MAMA pada my tWinplusOnE~Koleksi Majalah~Koleksi petua2~ Hiburan~Motivasi Pakar..Dialu-alukan kepada semua rakan2 blogger untuk berkongsi cerita,pengalaman dan pendapat....



Kite nie orang MUO...alah...Muar,Johor bandar maharani tu lah...Dulu kecil2 membesar dan bersekolah di sana,dengan Atok Mah dan arwah Atok Mat ku yang tersayang.Tetapi sekarang dah berkeluarga tinggallah kite dengan keluarga tercinta di Kota Warisan,Salak Tinggi,Sepang.Kat mana tu ye Kota Warisan?Hah,nanti next artikel kite akan citer tentang Kota Warisan ye.



Dulu ambil Diploma in Information Technology,dah lama dah...tahun 1998.Masa tu manalah famous blog2 ni.
Tetapi disebabkan seronok asyik Blogwalking blog2 yang sarat dengan topik keibubapaan,dunia IT dan komputer,hiburan,masakan,hobi....rasanya kite pun nak berkongsi pengalaman kehidupan.Dulu belajar IT tak secanggih macam sekarang.Memanglah dulu dunia dan otak kite ni jenuh belajar bahasa c++,cobol,pascal dan macam2 lah.Tapi disebabkan kerja bukan di bidang IT,maka terkuburlah segala ilmu2 tu.

Tetapi itu bukan penghalang.Dunia IT terbentang luas skop kerjanya,bukan takat menghadap PC,buat programming.Contohnya inilah 1st time buat blog.Godek sana godek sini.Terpaksa edit HTML lagi untuk type macam2 code.Ehm inilah hasilnya.Masih banyak lagi pengubahsuaian dan link2 yang perlu ditambah.Bak kata pepatah "HENDAK SERIBU DAYA,MAHU SERIBU CARA"

Akhir kata kite ucapkan Ahlan Wa Sahlan kepada geng2 yang sudi singgah.Kepada semua yang sudi berkongsi ilmu baik dari segi dunia blog,dunia si kecil,pengalaman mengandungkan kembar,isu semasa,ilmu agama dan sebagainya.....kite ucapkan terima kasih banyak2.

SAYANG SEMUA...

4 comments

12/3/13 23:36

salam sis...

saya tengah skodeng post terlama sis..

x pe ke.. hehehe.. main kacau2 plak la..^^
hahaha..

12/3/13 23:43

@Gee GTG hahahaha tu dia...segan kot lama gila tu kuheh kuheh...xpa2 kita serang entri dia gak are u ready hahaha...

20/5/13 08:29

godek2 la blog sisLea ni.. :) hrp xmrah la hu3..td tgok mcm gmbar ank kakLea..japgi nk terjah entry 2 plak..hu3

20/5/13 09:00

@S.K.A hye ska hahahha entri lama giler ni kot ngee....ok2 teruskan pengembaraan anda chewahhhh :))

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...