3

50 Bloggers Diperlukan II

13:18 |

Assalammualaikum semua!!!Dah lunch ke..huhu sampai hati tak ajak kite.Kite tadi nak buat entri lain tapi terkejut di tag oleh kawan tersayang Fara Farina.Sebelum ni memanjang kite tak sempat...la ni kena buat jugak,nanti kawan kite merajuk sapa susah..kite jugak he3.Anyway tq ye Fara tag kite.

So nak join blogroll 50 Bloggers Diperlukan II?

Hah apa tu?Wah peluang yang bagus untuk kite menambahkan lagi rakan2 di dunia maya ni.Jom baca apa syarat2nya;

1) Tajuk entri : 50 Bloggers Diperlukan II

3) Ambil mana-mana kod banner 100penulis.com dari sini dan paste ke sidebar blog anda. Penyertaan tanpa banner ini tidak dilayan. Maaf ya.

4) Ceritakan sikit kenapa anda nak sertai blogroll 100penulis.com

5) Tag 2 orang kawan. Nak tag lebih pun terpulang. Ini kerana senarai blogroll akan dikemaskini selalu (blog tanpa feed terkini lebih sebulan akan digugurkan dari senarai, maka sentiasa ada tempat kosong. Sekiranya semua blog aktif, maka senarai baru akan dibuka)

6) Maklumkan kawan-kawan yang telah anda tag. Anda boleh memberitahu menggunakan shoutbox atau komen di entri mereka. Terpulang.

7) Lapor di bahagian komen mengikut format ini :
URL Entri Anda :
Banner yang dipilih : 1/2/3/4

Itu sahaja. Laporan tanpa kedua butiran tersebut tidak dilayan. Maaf sekali lagi. Pastikan kod banner telah dipaparkan di sidebar anda, pastikan laporan anda mempunyai link entri yang sah, blog anda bukan blog private.

Sekian. Bagi yang malas nak sertai, apa kata anda gunakan blogroll ini sebagai alternatif anda blogwalking. Ingat, just BE WHERE OTHERS ARE, ini dah masuk bab cara tingkatkan trafik dah ni. Tweet dan Like entri-entri menarik sebagai tanda sokongan kepada rakan-rakan anda.



Jawapan No 4->

Nama kite Aleasara dan mama kepada sepasang kembar dan seorang anak bongsu lelakiJika diberi kesempatan kite ingin join segmen ini untuk menambahkan lagi ramai rakan.Sekiranya kite diberi peluang untuk sertai Blogroll 100penulis,selain meningkatkan traffik ,kite juga berharap agar entri kite dapat menarik minat rakan2 unutk membaca.Apa salahnya setiap ilmu dan pengalaman  dapat dikongsi sambil bertukar pendapat.


Kite tag 2 orang rakan comel2 he3....


Itu je...sapa yang nak join jom ler sempat lagi ni.Tq pada my bff dan juga empunya blog[klik di sini].

3 comments

29/12/10 16:02

adeyh'
rumit la syarat2!
so..
terpaksa la tak join
hehehe

29/12/10 23:58

@Lelaki Ini

hye lelaki ini...takpe next time cuba join ye!slm perkenalan!

31/12/10 20:56

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...