10

500 Blog!!!

16:14 |
BEN ASHAARI

Salam semua,jom join ramai-ramai kite bagi bro Ben Ashaari sesak otak,senak perut hari ni.Kite bagi sesak ramai-ramai.Dari 2 hari lepas mata kite dah naik juling dok alert latest entri 500 Blog ni.Tak de masa nak celoteh panjang.Jom baca syarat2nya;

Pencarian 500 blog telah bermula tepat jam 2 petang pada 26/12/2010 sehingga 2 petang 27/12/2010 ...
Tujuan pengumpulan blog ini adalah untuk membuat satu pertandingan ringkas mencari harta karun di dalam blog blog yang berminat ..
Siapa saja boleh menyertai.. Samada nak disenaraikan di dalam 500 tersebut atau nak menyertai pencarian tersebut ...
Cara untuk disenaraikan diantara 500 blog tersebut  ... mudah saja ... sila buat entri ;
  1. Letak  banner  ini 
  2. TAJUK:  500 BLOG ! dan linkkan ke entri ini 
  3. Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger .
  4. Tinggalkan url entri anda di entri ini ...
  5. Tolong paste url anda sekali saja untuk mengelakkan gandaan di senarai ..
Segera ! Hanya 500 yang terdahulu akan disenaraikan ...

Untuk jawapan no 3 tu;

->Nama kite Aleasara atau nama penuh Nur Aleya Maisarah Abdullah.Kite mama kepada sepasang kembar Irfan dan Irdiena,oh tak lupa juga mama kepada anak lelaki paling bongsu My Little Danish.Buat masa ni kite full time housewife dan full time blogger he3....


Tujuan jadi blogger untuk berkongsi pengalaman dengan pasangan ibu bapa yang mempunyai anak kembar.Mula-mula malu juga kot-kot takde sapa nak baca entri seorang wanita yang bergelar 'Mama'.Alhamdulillah sejak ada ramai My Lovely Geng,kite pelbagaikan entri mengikut rakan blogger yang singgah di sini.Sudah pasti tujuan paling penting ialah nak berkenalan dengan lebih ramai kawan sambil menambahkan ilmu dengan setiap entri yang dikongsikan.Dan terima kasih juga pada bro Ben Ashaari,Cikgu Akim,bro Zairie dan Cik Tom yang sudi beri peluang untuk kite menjadikan semua ini kenyataan.


Erm tu jelah kan...ni type entri kelam kabut ni...terima kasih ye bro Ben Ashaari sudi baca entri ni..Korang yang belum sempat join tu apalagi moh le kite........







10 comments

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

follow ur blog :)

27/12/10 11:14

tq dear sudi drop by here1tu lah risau gak apalah soalan BA kali ni huhu

27/12/10 14:33

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

27/12/10 14:43

hye Myra Ayreen sedapnya nama..org nya cute miut.slm perkenalan.

30/12/10 07:53

salam kenal dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

30/12/10 10:48

@Mimiey.. (^-^)

hye Mimiey slm perkenalan!soalan BA kdg2 berbelit2 he3.wish gd luck to everybody

4/1/11 02:23

mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

4/1/11 02:56

@Matika

hye mamat..tq ye sudi sggh sini lagi.ingat lg 1st time kite on blog ni,dgn template yg lama..mamat phn sggh tp kite lak lupa link mamat he3.slm perkenalan!

10/6/13 02:07

:) ooo ..itu nama akk rupanya.. heeh :) cntikk!!

10/6/13 07:56

@AiSyA LiEzAwah lama giler n3 ni he2..tqvm skodeng ngee..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...