0

Addicted to CHEEZE......

17:28 |
Salam semua.Hari ni hari yang palinglah malas sebab apa....hujan...Bila hujan rasa malas nak buat apa2.Dengan suasana mendung dan sejuk,rasa nak melepek jelah.Tiba2 dapat call dari sista tersayang Eka Putri otw nak datang umah.Ok lah tu..ada teman berborak.Hubby dah 5 hari outstation(freelance driver bawa delegates dari Iran).


Sista sampai je "Kak,esok bday kan.Jom Eka belanja makan hari ni.Esok malam kita keluar celebrate,papa & mama pula nak belanja.Apalagi berdesup je twinplusone siap2 nak ikut aunt.Disebabkan kite stay Salak Tinggi & parents pula di Bandar Baru Nilai,sista suka datang umah.So Nilai ngan Salak Tinggi macam adik-beradik je.Kadang2 nak makan best2 kitorang turun Nilai.Puas fikir lunch kat mana...Ayam Penyet..baru je makan.KFC..dah jemu.McD...takde promotion yang best.Old Town....ehm...dah selalu makan sampai tak tau nak makan apa.Ronda punya ronda lalu depan Pizza Hut dan terpandang iklan ni;
Ehm...yummy....kite ngan sista cukup suka cheese.Spring potato jual kat night market pun kite minta extra cheese,KFC cheesy wedges pun minta extra cheese.So terus decide makan kat Pizza Hut .Ada latest pizza Cheesy Lava 6 namanya.Dalam tu ada 6 jenis cheese.Disebabkan pagi tadi dah heavy breakfast so kitorang just pilih Pizza Cheese Chicken set untuk 4 orang dan chicken wing sebagai side dishes.Tak taulah boleh habis ke tak ni.


Bersemangat sebelum order sampai


Sista,kids and  I
Creamy mushroom soup
Ke mana basahnya garlic bread kalau tak ke dalam soup... huyeh
Love chicken wings
Hah..dah sampai pun...sedapnya bau cheese
Cuba tengok kat hujung ni pun ada cheese
Alahai anak mama...sampai terkangkang makan chicken wing
Macam chewing gumlah pulak
Inilah sista tersayang...TQ dear .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...