4

Alamak terlupa lagi...

14:26 |
Sebenarnya hari ni hari yang paling kelam kabut sikit.Terlalu banyak tugas sebagai seorang ibu,mana nak basuh baju,sediakan lunch,nak cuci baju pulak hujan.Ermm...belek punya belek blog sendiri tiba2...ngeee....kite lupa nak buat entri ucapkan terima kasih pada;


-
-
-
-
-
Sebab sudi beri kite 1st award 
-
-
-
-
-
create your own banner at mybannermaker.com!

Cikgu Hakim ni memang rajin singgah sini.Kite pun sama jugak.Ikutkan semua rakan blogger yang singgah dan tinggalkan link pasti kite jejaki.Apa ertinya sebuah Award pada korang?Pada kite yang baru sangat dalam dunia blog ni...kite rasa seronok dan dihargai kerana tuan empunya blog yang kite follow tu...sedar akan kehadiran kite.Banyak benda kite belajar sebagai followers dan sebagai blog yang kena follow(suka2 hati je ayat).

Juga kite ucapkan sekali lagi 'Selamat Datang' pada semua yang sudi singgah di sini.Dan Selamat Datang pada 'My Lovely Geng' yang baru;

MamaZara
Ida
Nadirah Farhanah
Iqbal Hakimi


Hanyaaku
Nana Chaiyok
Ibnu Yusof
Zora
Cik Tom
Alfalora
Latest update
Ahmad Jo
Pakalolo_7
Cik Kamoo
Atikah Amalina
Very...very latest update
Welcome please come in....
Kiz
Nurashikin Ismail


Terima kasih pada semua.Maaf kadang2 kite tersangkut2 juga perjalanan nak singgah memanjang je otw..huhu...Insyaallah kite akan peruntukkan satu hari tu mesti singgah kat korang semua.Akhir kata;

Death ends a life,not a relationship



4 comments

16/12/10 18:45

salam...kita takder dalam senarai ke..haha..1st time ke sini eh..nice blog....salam perkenalan

16/12/10 19:03

@kiz

cuba tgk sapalah yg plg handsome ni.Hah sambil2 tu kite tlg juga promote blog pd sesapa yg sggh sini Sharing is caring

21/12/10 03:20

nice sangt..suka baca entry2 blog ni..btw!keep it up

21/12/10 03:22

@:Cikgu Akim:

tq cikgu!kite byk lg kena bljr dgn cikgu huhu...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...