12

Alhamdulillah 100 sudah..terima kasih!

00:14 |

Followers (100
















Assalammualaikum semua...tadi dok sibuk type entri tup..tup...eh,alhamdulillah!Genap 100 My Lovely Geng. Sapalah yang ke-100 tu ye..hah nilah dia geng kite terbaru sekali;

ngOmel, ngumpat & mengata

Nick name Mush...wife kepada Nik Ashraf Azim bin Nik Azizan...mama kepada Aqeef Fahmi & Aleisya Fazryn.Terima kasih ye Mush!Huhu tapi kite tak ready lagi nak buat Contest/GA tak layak lagi rasanya.Diri sendiri pun terkial-kial join Contest/GA member-member lain.Masih banyak yang perlu kite belajar dari korang.Insya Allah sampai masanya kite akan beritahu korang ye!Gembira dapat berkenalan dengan Mush dan juga semua geng.Bukan kuantiti jadi ukuran tapi kesediaan korang semua untuk singgah ke blog ni,Allah je dapat membalasnya.Ada sebarang pendapat tolong klik komen di mana2 entri yang korang baca ye!

Walaupun baru sebulan 6 hari sebagai blogger,banyak juga kite belajar daripada korang.Cara penulisan entri,cara meng'edit' foto,tutorial yang korang kongsikan semua kite redahi.Template ni pun baru ditukar sebab template lama banyak problem.Memang sayang dengan template lama,tapi kalau cantik je tapi menyusahkan kite time nak edit HTML Code...erm...terpaksalah korbankan.Disebabkan My Lovely Geng ni datang dari pelbagai peringkat usia,jantina,karakter,kerjaya....kite akan cuba berkongsikan entri yang dapat memenuhi 'Pasaran'.

Akhir kata tiada apa yang dapat diucapkan melainkan 1 doa untuk dikongsikan.Jom baca sama-sama;


Doa Keselamatan


"Ya Allah!Kami pohon kepadamu keselamatan pada agama,kesihatan pada badan,pertambahan pada ilmu,keberkatan pada rezeki,bertaubat sebelum mati,mendapat rahmat apabila mati dan mendapat keampunan selepas mati."





12 comments

28/12/10 00:17

hehe..muka sy ada gak

28/12/10 01:09

tulah..banyak awek2 cun yang boleh usya azhar di sini he3...erk..available lg ke..kang kite lak kena mrh huhu..

28/12/10 05:23

kembar 3 pun ader hihihihihihi

28/12/10 10:42

tahniah dik dah dapat 100 followers hehehe

keep it up yea ;)

28/12/10 11:23

@anakibu

tq ye..bertambah lagi geng kembar bestnya!

28/12/10 11:23

@MAPPIAU

tqvm!sayang semua he3...

28/12/10 11:47

amin....

penat usha muka sendiri, yes yes jumpe gak huhuhu

28/12/10 12:05

hye nora tak kan kite nak lupa...dirimu begitu berharga..che wah mcm iklan pulak dah.

28/12/10 12:38

waaaaa.....da lebih 100 e?congrats...

28/12/10 12:45

@fyna

Tq fyna..slm perkenalan.Kite hargai semua di sini..syg korang semua..

3/6/13 01:23

sekarang kak lea???
hehe..

3/6/13 01:29

@Gee GTG alhamdulillah...ngeee...wah gee dah tukar profile pic comel2..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...