4

Segmen Blog Review bY Lagenda Budak Nakal

13:53 |

Assalammualaikum..yuhuu..selamat tengahari!Dah makan ke?Kite makan aiskrim Paddle Pop dalam mangkuk tu,sedap betul cuaca panas layan aiskrim.Apa...tak masak?Heh kite masak,tapi tunjuk2 je...he3.Ok back to topic.Tadi bro Ujang singgah sini.Kite pun apalagi klik..klik.dah sampai blog Ujang.Tertarik pula entri bro hari ni.Jom baca;

oii Semua..hakhakhak.Sebenarnya aku dak keja ni..Tetiba jer aku rasa nak anjurkan segmen blog review ni.Tapi aku me-review cara yang di pandu oleh aku la..Sapa yang berminat nak guna perkhidmatan kasih sayang aku ni..buleh jer join.


Tapi aku tak gerenti sangat la visitor hangpa buleh naik nanti.Sebab blog aku ni tak la pemes sgt.Tapi kalau hangpa ketegaq jugak nak join..Join jer la..


Syarat kepala otak aku.


1. Hangpa kena tahan mental->Boleh kot tapi kite budak baik.Takut kang kite nangis kena cubit ngan budak nakal.

2. Aku akan review sekali dengan tuan blog..hahaa(acah jer)->Boleh..boleh..salam perkenalan!

3. Aku akn review secara jujur..kalau aku rasa boleh di puji aku puji,kalau boleh di kutuk aku kutuk(dah lama x kutuk orang ni..hohoho)->Puji boleh,kutuk tu tak mau kasar2 tapi kalau teguran membina...Litar Sepang kite tadahkan.Woit..korang tak booking tiket F1 ke?
4. Buat kan entri pasai apa hangpa minat di
review oleh aku dalam loghat kedah(tu pun klu blh.klu x blh x pa)..Pas tu tinggalkan url entri hangpa kat komen->Kakak ipar orang Alor Setar tapi kite tak khatam lagi loghat Kedah huhu..Ni nak habaq meh lah sat duk dekat2.Kite ni orang baru  jadi teringin di hati nak tambah teman.Harap review ni dapat membantu kite untuk memperbaiki lagi entri dan susun atur widget dan sebagainya yang masih berterabur.Sat naa...

Dari KLIA turun ke Langkawi,
Labu sayong tanda cenderahati;
 Ke Pokok Sena tumpang bermandi(umah tok sedara ni);
Hajat di hati nak mai lagi.....


P/s : Letakkan header blog aku dan link sekali yer

Hah korang yang takde aktiviti hari ni apalagi moh le join!!!


4 comments

31/12/10 14:40

hehe..all da best..jangan nakal2.. ye

31/12/10 14:45

aleasara: slmt menunggu utk direview ye..:)

31/12/10 16:41

@azzey

huhu tulah saja je try ngee...

31/12/10 16:41

@Syafiq Rosli

he3..nak nakal sikit je ngee..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...