0

BlogLisT 2011:SelamaT DatanG TahuN Baru

16:51 |
BEN ASHAARI
Salam semua...alang2 buat entri ni..kite ambil kesempatan nak ucapkan "Welcome To My BLog AbanG BeN AsHaaRi".Pagi2 buta tadi around 3am sambil2 kite update entri,kita pun berjalan dalam kesejukan pagi...ngrrrr....dan singgahlah blog Abg Ben.Sebulan sebelum kite ada blog ni,kita jadi silent reader selalulah singgah blog.Tengok2 ramai dok komen kat latest entri yang baru je Abg Ben publish.Kite pun apalagi dengan malu2 kucing menggendeng nak join the club.Tau kite ni newbie sapalah kite ni ntah2 tak sudi pun Abg Ben nak baca komen apalagi nak datang singgah.Tetapi rasanya baru je kite add komen..tup2 ngeee.....Abg Ben sudi jadi My Lovely Geng.Sukanya...la..la..la..terima kasih....
Ok2 back to the topic....nak join gak...

1.Letak Header BloG BeN AsHaaRi->Done
2.Tajuk BEN ASHAARI BLOG LIST 2011 dan link ke entri ini->Done
3.Sehari berapa kali update ?


Paling minimum 1 laki...woishh...1 KALI...huhu...marah hubby kite ngeee..Tapi kalau banyak yang kite nak kongsikan(ntah ada ke tak yang baca entri terbaru kite waaa.....) kadang2 mencecah 2-3 entri

4.Sila jawab dalam 100 patah perkataan .. Kenapa nak berada dalam blog list di Blog Ben Ashaari...

Kenapa...mengapa..dah tentulah kite nak kumpul rakan blogger.Sebab suka sangat-sangat lepak Blog Abg Ben,akhirnya wujudlah blog kite yang tak sampai sebulan di pasaran.Harap kite tersenarai dalam Bloglist sebab kite nak bertukar ilmu,berkongsi pengalaman,menambahkan iman di dada.Rasa teruja untuk sentiasa update artikel bila banyak rakan yang singgah dan boleh bertukar-tukar tutorial.Bagi orang baru macam kite ni dah tentulah nak cari traffik sebab Blog Abg Ben tak pernah sunyi dikunjungi walaupun dah pukul 3 am.(Korang semua memang tak reti tido ke).Akhir kata ini keputusan muktamad takda talian hayat lagi dah....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...