0

ConTest Si MaNjaku CoMeL

13:25 |
Salam semua...hari ni terkejut dan happy bila Mama Sara&Kyra tag kite untuk ".Contest Si Manjaku Comel".Sebenarnya ini contest pertama yang kite nak join.Menggeletar kepala lutut ni...dah lah tak pernah copy2 sidebanner contest,blur mula2 tadi  hehe...TQ Ummie ajak join.


Contest ni dianjurkan oleh Masyimalo.Antara syarat2 nya mudah aje...bagi kite ni tadi blur lah gak  (^o*).

  1.  Jadi follower blog Masyimalo Heart->Done
  2. Korang mestilah ada blog sendiri...tumpang2 tak mau tau!->Done
  3. Buat satu entry berkenaan "Contest si manjaku comel" ni dan besertakan gambar Si comel korang (wajib)->Done
  4. Tampalkan banner di atas ni,kat side bar dan entry korang... ( wajib)->Done
  5.  Last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni->Done
  6.  Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....->Lulus
  7. Tag rakan-rakan anda 5 org...->Done
  8. Tarikh tutup:25 Disember 2010-2.30pm
Kesian kembar kite dah besar tak dapat join....nasib baiklah kite ada sorang lagi My Little Danish.Nama penuh Muhammad Danish Raziq Syahabudin.Baru 3 tahun 8 bulan.Jenuh jugak cari foto yang comel,tapi banyak yang kandid.Danish ni hobinya suka snap foto sendiri guna handphone mamanya.Puas godek2 jumpa gak lah foto yang boleh join contest ni.


Comel tak Anish....(bahasakan diri dia sendiri)
Sho-pink sampai tertido....
 Kite nak tag 5 mommy blogger.....

  1. Mama Qiqin,Tasha,BBQitie&Ely
  2. Mama Insyirah&Nuqman Ilham
  3. Mama Irdina Humaira
  4. Mama Aleeya Humaira
  5. Mama Hadiffbolat &BabyHusna

Okie,sesiapa yang belum join tu...meh lah apo laie.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...