0

Cuba tengok Title Bar kite yg baru....

16:05 |
Salam semua...alhamdulillah Allah masih panjangkan usia dan diberi peluang menikmati kehidupan sebagai hamba-NYA.Dan betapa surprisenya bila pagi2 buka je blog http://simplecutebeautiful.blogspot.com kite baca satu ucapan Birthday.Rasa terharu sangat2..nak nangis pun ada....Kalaulah dicabut nyawa dan diberi peluang kedua untuk hidup semula....kite tetap pilih Fara Farina jadi BFF hingga akhir hayat.Terlalu banyak kisah suka duka dikongsi bersama.Cuma dah kawin ni kite slow sikit...nak jumpa dia pun kadang2 tak dapat.Yelah..Fara ni kejap kerja kat KL,dah tu kat PD pulak.Tup..tup kat JB.Isshh...lama tak dengar khabar...tiba2 kat Pangkor pulak.Ni barulah lega Fara dah kerja kat KLIA.Hah..jangan nak ngade2 kerja tempat lain pulak tau!!!


Ok2 back to the topic.Hari ni rasa happy sangat dapat tutorial yang pertama dari my BFF Fara Farina Tamrin(Hah...nama panjang lagi).Ini adalah tutorial yang pertamanya.Suka sangat....berjaya gak buat.Nak tau macam mane kite buat ayat kat Title Bar yg berjalan kat atas tu...jomlah jengok ke sini .
Kite tak nak copy&paste,korang nak tau drop je kat blog yang kite bagitahu tadi.Jangan lupa kongsi2 ilmu yer....Kalau suka jadilah Followers kami berdua....*_^


Ta...da.....


Kredit Info:http://simplecutebeautiful.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...