0

Dengarlah sayangku VC

15:21 |
Petang yang gelap
Kini sudah terang
Aku rindukanmu
Tapi kau tak datang
Ingin ku ulang ke masa dulu...

Aku rindukan mu
Sapa tu?
~
~
~
~
~
My VC
~
~
~
~
~
Tanpamu blog ku tak berseri 
Tiada mu entri ku terhenti
Weh...sapa ni
~
~
~
~
~
Dengarlah dulu luahan hati ini...
sob...sob...
Kenapa dari semalam hilangkan diri
Tidak sukakah padaku lagi
Makan ku kenyang
Mandiku basah 
Tidurku Lena
Tapi blogku tak berseri 
Tanpamu....VC
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

Hah..ngape tak boleh ke?Pening betullah hari ni ngape dari smlm VC ni takde.Ingatkan kite sorang rupanya my bff Fara Farina pun sama.Puas remove dan add semula...pun tak muncul2.Ngape ye?Kenapa VC ni penting walaupun kite boleh check je kat stat.Ntahlah rasa seronok je tengok berapa ramai datang blog kite.Kalau sikit tu maknanya kite kurang jalan2 kurang lompat2 dan landing.Mungkin entri lak tak banyak macam blogger lain hari tu.Ermmm...kite sayang VC ni sebab kite sayang kat koranglah.

My VC please come back into my blog huwaaa.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...