0

Kempen:Jom Santai d' Blog MENCARIISTERI

13:13 |
Salam tengahari semua.Asalnya nak buat entri lain dulu.Tapi kite jalan2 dulu ke link member2 yang singgah sini tadi.Jalan punya jalan kite sampai ke blog brother ni Aref 7.Tengok nama blog je kite dah pelik...wuishh   bro ni buat kempen cari isteri ke?Kite ramai sepupu comel lote he3...Rupa2nya ada kempen.Apa tu?

Hah nilah kempennya.Tu...nampak tak tuan punya blog.Apa syarat2nya?
  1. Buat entry bertajuk : JOM SANTAI D' BLOG MENCARIISTERI
  2. Letak header di atas ni dan linkkan ke blog[Klik sini]
  3. Tulis URL korang->http://born2touchurheart.blogspot.com 
  4. Nyatakan siapa yang ajar korang buat blog?->My bff Fara Farina.Tanpa dia takde lah blog kite ni. Luv u Fara.Dialah yg ajar apo bondo menatang blog ni,tag,blogwalking,upload foto dan publish entri.
  5. Blog yang macam mana korang suka?->Suka singgah blog yang semuanya ada.Hiburan,agama,dunia semasa,lawak dan juga blog yang penuh ngan tutorial.Memang kite tak nak balik dah kalau singgah,nak lepak situ je.
  6. Apa azam tahun baru korang?->Tahun Baru Islam baru je masuk hari ke-10 kite berharap akan dapat buat perubahan menjadi insan lagi baik dari tahun lepas.Tahun Baru 2011 pulak kite harap dapat start kerja semula.
  7. Lastly ambil award dan letak di sidebar->He3 suka2...TQ...
Inilah Awardnya....

Myspace Glitter Grafics
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...