0

Kenanganku Sebagai Blogger

13:27 |
Assalammualaikum...semua dah makan?Hari ni anak2 kite mengada-ngada tak nak makan nasi nak makan spaghetti konon.Alhamdulillah selamat dah masak dan menikmati lunch burpp...opsss Alhamdulillah.Dah beberapa kali kite terlepas join segmen bro Ben Ashaari.Dah tu mata kite ni dari tadi jeling2 bloglist 'Wajib Singgah' mata pun terus juling.Bertukar entri bagaikan kilat  Thunder...thunder..thunder Cat...Tak kira kite nak join jugak.Ok jom baca;


BEN ASHAARI
  1. Tarikh lahir blog anda ..
    ->Hari ni genap sebulan sehari blog kite menemani korang semua.Blog ni lahir tak silap pada 22 November 2010.

  2. Punca kelahiran blog anda
    ->Dorongan my bff Fara Farina dan juga teruja untuk mengumpulkan rakan2 yang bergelar ibubapa kepada si kembar.

  3. Orang pertama yang jadi follower anda
    -My bff Fara Farina.Kite jd 1st follower dia,dia pun 1st  follower kite he3.

  4. Entri pertama anda sebagai blogger
    ->"Selamat Datang" under label:Newbie Blogger

  5. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits
    ->Lip Lap Lip Lap di I-City.Tapi sejak kite join 'Segmen Bloglist 2011:Selamat Datang Tahun Baru' Ben Ashaari;cuba tengok atas tu...kite makin bertambah kawan.Tq bro...

  6. Blogger pertama yang anda jumpa ..
     ->Dah tentulah my bff Fara Farina.Kadang2 dia balik je kerja dia drop by umah kite.Sambil bertukar cerita kitorang bertukar tutorial.

  7. Blog yg anda minat ..
    ->Terlalu banyak.Korang semua memanglah kreatif.Kadang2 kite malu kot2 entri kite tak de sapa pun baca huwaaa.....

  8. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
    ->Dapat berkenalan dengan semua blogger yang datang dari pelbagai negeri/negara.Juga tak disangka tutorial tentang 'Blockqoute dengan background comel' pernah berada di bawah pencarian SEO di tempat ke-2 betul2 di bawah Liyana Lunia.Juga entri tentang 'Masih relevankah anak ramai?' mendapat feedback di Facebook daripada Suzana Ghazali.Sukanye kite.

  9. Ceritakan kenangan pahit anda sebagai seorang blogger
    ->Tak ada.Kalau rakan2 blogger yang kite singgah tu tak datang jengok kite,takpa kite faham siapalah diri ini huhu.

  10. Impian anda terhadap blog anda ..
    -Ingin sentiasa di hati korang semua.Yeah...I was Born 2 Touch ur Heart!Dapat duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan korang semua...


    Ok bro Ben Ashaari.Terima kasih sekali lagi bagi peluang ini dan sanggup mencuri masa baca entri yang tak seberapa ini.Korang apalagi selagi belum tutup jomlah join!

    Never Regret.
    If it's good,
    It's wonderful.
    If it's bad,
    It's experience!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...