0

Khas Untuk My Lovely Geng dan Silent Reader juga....

00:34 |
Assalammualaikum..salam sejahtera..salam muhibah.Dengan berbesar hati dan mengucapkan syukur ke hadrat Ilahi.Kite ingin mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga kepada rakan2 yang sudi meng'klik' kat My lovely Geng di bawah tu.Dulu kite malu2 je nak letak kotak followers.Kejap letak kejap tak.Tapi kite nak sangat mencari dan mengumpul kawan baru.Maka letaklah juga kat sidebar.Jeng...jeng..jeng...akhirnya sebelum blog ni mencecah 3 minggu,dapat juga kite mengumpulkan rakan2 yang penuh dengan pelbagai kebolehan.Ada yang comel,ada yang handsome,ada yang penuh dengan ilmu menuju Akhirat,ada yang tugasnya mengajar kite ABC dari kecil,ada yang berkongsi pengalaman kehidupan dan tak lupa juga rakan yang sanggup berkongsi tutorial dan kehidupan dunia blogger.





Follow

Followers (22)




Sayang korang semua....



1)Fara Farina Tamrin->Inilah My Bff since 1996.Kami berkawan dari bujang hinggalah sekarang memasing dah beranak-pinak.Terima kasih kerana di saat aku suka,duka,marah,geram,merajuk,ting tong kau sentiasa di sisi.Dan terima kasih sangat2 belanja aku dinner di Old Town,Alamanda masa birthday baru2 ni...our friendship till death do us part.Insyaallah.


2)Mommy Pinky->Sebelum kite ada blog,kite suka sangat usya blog Mommy Pinky.Suka sangat baca macam2 entri dan tutorial.No wonderlah kalau Mommy Pinky dicalonkan di antara Blog Tutorial Pilihan baru2 ni.Terima kasih juga kerana blogger yang famous d amos sudi singgah dan klik My Lovely geng...kite tunggu tutorial terbaru dari Mommy Pinky.semoga tak jemu berkongsi ilmu dengan blogger baru macam kite ni.

3)Deqdeq->Satu pagi kite buka2 je blog terus jerit...yes..yes!Ngape?Hepi sangat sebab dapat member baru.Deqdeq terima kasih menceriakan kite...member kite ni pun rajin singgah bertanya khabar.

4)Dunia kembar->tujuan asal kite buat blog ni sebab nak berkongsi pengalaman sepanjang membesarkan anak2 kembar.Punyalah seronok dapat jumpa korang yang ada kembar.Ada kembar 2 dan kembar 3...bestnya.Kepada Abah Auni terima kasih kerana bersusah-payah menyatukan kami semua.Siap ada entri dunia kembar lagi tu...suka..suka.Semoga kite semua dapat berkongsi pengalaman dan bertukar-tukar cerita.


a)Mama Sarah&Khayra
b)Mama Alya&Hafiz
c)Mama Aryan&Arman
d)Mama Yaya&Amand
e)Mama Ammar Hamizi&Ammar Hazimi
f)Mama Elly&Emmy
g)Mama Aidan&Aryan
h)Abah Three's Auni
i)Mama Faris&Fahmi&Fauzi

5.Dan tak lupa juga kepada mama yang hot ni.Tiada bezanya dunia kite.Sebagai mama kepada anak yang comel,kite doakan korang berjaya membentuk anak menjadi anak yang soleh dan solehah.Amin..
a)Cutemum->Kalaulah baca entri ni,tolong ye tinggalkan link kat Kotak Jerit tu..boleh kite singgah selalu
b)Mama Ilham Razif

6.Geng comel lote ni...cantik2 diorang ni.Teringat masa kite dolu2 he3...
a)Tiqaa
b)Zanna->Kalaulah baca entri ni,tolong ye tinggalkan link kat Kotak Jerit tu..boleh kite singgah selalu.
c)Iszmasz

7.Skoolzan->Jejaka terhangat di pasaran...handsome juga tau

8.Assalammualaikum cikgu......
a)Cikgu Haslina->cikgu dari Kajang.Ni yang rindu Sate Samuri lak tiba2 ni.
b)Cikgu Firdaus->Kalaulah baca entri ni,tolong ye tinggalkan link kat Kotak Jerit tu..boleh kite singgah selalu

9)Ahlan wa sahlan.Tidak lupa juga pada kawan kite yang sudi berkongsi ilmu agama.Terima kasih moga Allah s.w.t sentiasa memberi kamu idea dan pandangan bernas untuk dikongsikan bersama.
a)Abu Ikhwan
b)Hassarus Nur Shuhadah->kawan kite ni jauh tau...nun di Egypt.

10)Ben Ashaari->Nak kite kenalkan jugak ke...ngeee...tak berani.Famous ni.Dan tak lupa kepada otai blogger yang tidak jemu2 memberi dan berkongsi pengalamannya sebagai seorang blogger.Punyalah ramai Followers kite pun nak join jugak he3..

Akhir kata,kite memohon maaf kalau kadang2 terlewat jalan2 di blog korang ye.Al-maklumlah cuti sekolah ni banyak betul si kembar dan si adiknya minta.Ma..lapar,ma..jom gi playground,ma boringlah..jom jalan.Ehm cepatlah diorang ni masuk sekolah balik...ngeee...Kite akan cuba update seberapa banyak entri untuk dikongsikan bersama...tunggu...

Assalammualaikum   



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...