1

Minta tolong...Help Me!

14:25 |
Sory semua nilah entri paling pendek dan cepat ditaip.Kite tengah testing untuk compare antara widgeo dan 99 counters.Tu..widgeo paling bawah di footer.Nak tengok mana sempoi dan kite akan remove yang tak best.99 counters memanglah bagus sebab boleh check statistics kawan2 yang datang setiap hari.Widgeo pulak best sebab sentiasa stick bendera negara setiap blogger yang singgah di sini.Ermm  ada idea tak?

ATAU


1 comment

Yuuhhuu... Aku rasa dua2 pun bagus kot.. aku tengok sama jew.. heheh.. tak tahu la kalau ada pendapat lain dari blogger kat luar sana..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...