2

Saya Happy Slalu Giveaway

11:17 |
IMG_9966
Salam semua.Hari ni diindahkan lagi bila buka2 je blog..kite ditag Deqdeq untuk join Giveaway suka..suka...Dan lagi bertambah hepi sebab ni lah my 1st Giveaway.Rugi tak join tau.Salam perkenalan untuk Mama Haikal Zikry.Terima kasi sudi bagi newbie macam kite ni join sekali.

Syarat2nya:
  1. Tinggalkan komen dalam kotak komen entri
  2. Tinggalkan link korang supaya senang empunya blog nak terjah
  3. Lagi bagus kalau jadi followers.Kite nak berkenalan ngan empunya blog so kite klik...klik  kat followers tu.
  4. Tarik tutup:25 December 2010-10am
Kite nak yang Pink tu...I like.

2 comments

15/12/10 13:31

tag tu apa? *blurr

15/12/10 14:44

@atok kachak

hye.tag tu maknanya kite ajak bro join contest@giveaway.Just tiru mcm entri kite buat then gi kt link blogger yg buat contest ni,tgglkan kan kotak komen entri ni

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...