2

Saya Nak Join Segmen Review Dari Cik Tom

05:02 |
Selamat pagi semua.Alhamdulillah ini entri ke-2 hari ini.Selepas berkongsi 1 Hari 1 Doa dengan korang semua...kite pun jalan2 singgah2 lompat2 dan landing jap kat blog Cik Tom.Ermm..disebabkan selalu singgah sini baca entri b4 ada blog sendiri...apalagi peluang depan mata.Apa tu?


Disebabkan kite suka sangat makan tomato(Cik Tom je kite tak boleh makan) kite nak joinlah.Sambil mengeratkan lagi dunia blogger sesama kite.Dan manalah tahu boleh juga berkenalan dengan rakan2 Cik Tom.Apa syarat2 penyertaan?

1) Tak perlu jadi geng tomato a.k.a follower->dah lama join followers tau.


2)Tak kira blogger baru atau lama->Tak sampai sebulan pun ni


3) Syarat utama kepada blog yang tak pernah direview oleh cik tom. So, pada mana2 blog yang pernah direview selama ni kira automatik tak boleh join->Sah2 tak pernah


4) Wajib buat 1 entry bertajuk “Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom->Done

5) Tampal banner cik tom kat atas dalam entry korang tue->Dah comel je tu


6) Sila pilih satu entry yang korang suka dari blog cik tom dan nyatakan sebab apa korang suka. Tak kisah pendek or panjang mana perkataan korang nak guna.


->Dah tentulah entry tutorial.Kite baru je balik dari godek2 tutorial Cik Tom "Cara2 nak buat auto slide menu(Hide show) untuk Banner".Errm...berdengung gak kepala ni al-maklumlah banyak benda kena edit.Alhamdulillah akhirnya boleh juga buat walaupun tak sempat nak set up semua.Dah tu kite tengok hot line dah Tomatoes yang nak join ngeee....Jap lagi kite sambung balik.


7) Submit url entry korang ke komen entry ni->Done

8) Terhad kepada 30 penyertaan blog je->Sempat lagi ke ni


Terima kasih bagi peluang ni.Kite cuba je ni,tengok dah kul 5.00am tak tido lagi huwaa.....Apa2 pun terima kasih bagi peluang kat kami semua....





2 comments

17/12/10 12:10

ok penyertaan diterima no 18..hehe...

erm nak tanya..kan awk ckp kenal blog cik tom sblm buat blog...erm dari mana ye tahu mengenai blog cik tom ni?interested jugak nakk tahu..hehe

17/12/10 12:57

tqvm cik tom.tak silap dulu sggh blog liyanalunia.blogspot.com.Kdg2 sggh blog lain nmpk Cik Tom komen kt n3 diorg.Pttlah famous bestlah gaya dan cara Cik Tom bercerita dlm setiap n3.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...