8

Sebulan dah ke?Alhamdulillah!

23:40 |

Assalammualaikum~Selamat Pagi~ahlan wa sahlan.
Selamat Datang~Irasshaimase~eoseo oseyo

Ermm kat mana kite nak start dulu ye?Korang tarik nafaslah sikit ye dan kalau nak berkhemah depan blog ni pun dialu-alukan.Pakat ramai2 bentang tikar.Entri ini khas sempena sebulan usia blog ni.Kite tak nak buang masa korang baca entri panjang2 so kite mulakan dengan;
1~Terima kasih tak terhingga kerana tanpa My Lovely Geng dan Silent Reader blog ni tak kan bernyawa.Macam mimpi dok ralit siapkan entri tup...tup dah sebulan.Alhamdulillah.


2~Terima kasih kerana ramai yang sudi bertanyakan khabar,meninggalkan link dan komen.Terharu sangat tiap kali online tengok ada komen,ada rakan yang singgah bertanyakan khabar di Shoutbox dan bertambah rakan baru di atas tu.Sayang korang.


3~Rasa gembira dapat memeriahkan lagi dunia blogger dengan korang semua.Setiap kali kite singgah dan baca entri korang,rasa tak nak balik dah.Kreatif betullah korang semua,rasa tak mampu entri kite menandingi kehebatan korang berkarya.Tiap kali singgah,kadang2 kite ketawa,kadang2 kite sedih,kadang2 kite geram jika korang disakiti.Walaupun kite tak kenal di dunia realiti..tapi kite terasa dekat je ngan korang semua.


4~Terharu dan gembira juga kerana tiap kali kite tau je ada contest/segmen kite cuba2 je.Niat di hati nak menambahkan kawan.Alhamdulillah akhirnya kite tersenarai di dalam bloglist;
~Terima kasih ye bro Ben Ashaari,Zairee Dinzly,Cikgu Akim dan Cik Tom~

5~Terlalu banyak suka duka walaupun baru sebulan kite bersama korang.Pengalaman peria bila mula2 buat blog,tersilap edit code HTML dan buka2 je blog huwaa....hitam langsung tak nampak apa.Yang garam pulak bila kite tak dapat nak buat entri banyak2 macam korang semua.Tahu jelah budak cuti sekolah,banyak ragam dan kerenah.Pengalaman asam jawa pulak bila kite tak sempat buat entri bila my bff Fara Farina tag kite untuk join contest/GA huhu.Dan yang terakhir sekali pengalaman coklat nyumm...nyumm.Bila bertambah kawan dan entri kite dibaca oleh korang semua.Tak payah penat2 nak bayar tol dan isi minyak kereta,dah boleh jumpa korang selalu.

Akhir kata tiada kata2 yang dapat diucapkan sebagai tanda terima kasih yang tak terhingga.Sebulan sebagai blogger kite belajar banyak perkara antaranya;

After the verb "To Love","To Help" is the most beautiful verb in the world
I have found that if you love life,life will love you back 
The best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up 
Write something to suit yourself and many people will like it;write something to suit eveybody and scarcely anyone will care for it
The harder you work,the luckier you get 
The trees that are slow to grow bear the best fruits 

8 comments

22/12/10 14:56

tahniah dah sebulan..rajin2 join segmen ben..byk dpt kebaikannya :)
sbr menanti review..huhu

22/12/10 15:00

@Cik Tom

Tq Cik Tom...ni pun berkat tjk ajar blogger yg baik dan the best macam Cik Tom...berdebar2 ni tgu review...

22/12/10 19:55

hehehe selamat berblogging yea lepas nih. seronok kan dapat kengkawan kat blog nih.

anyway good luck yea :)dan selamat ulangtahun sebulan berblog ehehehe.

22/12/10 20:42

@MAPPIAU
tq trm aksh yer!seronok sbb dpt kwn yg sempoi mcm mappiau

22/12/10 22:55

ooo...dh sebulan ek...nk wish la...slmt ulang bulan...

22/12/10 23:29

@mummy darwishes

trma kasih..terharunya kite huhu.smga hbgn kite semua diberkati Allah s.w.t

23/12/10 09:57

t.kasih untuk u juge sbb rajin berbelog...sharing is caring
btw dah folo u

23/12/10 14:09

@Mariana

tqvm...suka dpt kumpul kwn2 yg happening...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...