0

Sesi jalan2~lompat2~guling2~

16:22 |
Erm  boleh ke entri macam ni?
Assalammualaikum semua!Sory sangat2 hari ni banyak urusan di luar.Si kembar dah nak masuk Darjah 3 so banyaklah persiapan last minute.Hari ni kite nak jumpa dan singgah umah korang semua.Tadi baru selesai singgah ke "Wajib Singgah Bloglist" dan "Sembang Dunia Kembar".Ni otw nak singgah umah korang yang tinggalkan link di atas tu dan juga kesemua My Lovely Geng.Dan tak lupa yang say hai...hai...di kotak jerit tu.

Terima kasih kerana bertambah lagi kawan2.Lepas habis je sesi singgah bertanya khabar...kite akan cepat2 publish entri terbaru.Sayang korang!Tunggu kite nak datang ni...vrooom...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...