0

TeriMa KaSiH Bro Ben Ashaari

11:52 |
Bloglist 2011 Ben Shaari
BEN ASHAARI


Assalammualaikum,selamat tengahari..salam muhibah..salam keceriaan.Terlebih dahulu kite nak ucapkan WelCoMe To mY Blog kepada My Lovely Geng yang baru;
1)Cikgu Hakim
2)Rox-Xira->Nanti tinggalkan link ye senang kite nak follow balik tq *-^


Hye..terima kasih sudi singgah di sini dan menjadi kawan kite yang baru.Semoga kite dapat bertukar2 dan berkongsi segala ilmu yang ada.Ahlan wa sahlan....


Akhirnya kite bersyukur terpilih untuk berada dalam Jelingan ku di bloglist Abang Ben Ashaari.Nak ikutkan macam tak percaya je.Yelah umur blog ni pun baru 3 minggu,rasa begitu kerdilnya nak duduk sebaris dengan rakan blogger yang begitu hebat,sempoi dan walaa....Terima kasih pada Abang Ben Ashaari yang sanggup meluangkan masa membaca entri ini dan komen2 kite di entrinya.Kite akan gunakan peluang yang diberi ini dengan sebaik2nya.Ini menaikkan lagi semangat untuk terus berkongsi segala entri yang menarik untuk tatapan rakan blogger.Terima kasih juga pada Ayah Auni kerana serba sedikit membantu promote blog ini dalam entrinya Dunia Kembar.Dunia kite sebagai seorang anak,isteri,ibu dan kawan bertambah serinya dengan kehadiran korang semua.Tahniah juga kepada rakan blogger yang turut berada dalam senarai Bloglist Ben Ashaari.
Terima kasih sekali lagi...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...