4

" Zairie Perlukan 50 Bloggers! "

15:34 |


Assalammualaikum semua.Hari ni kite ingat nak spent time singgah dan jenggok semua My Lovely Geng dan semua yang pernah tinggalkan link di sini.Baru je singgah 2,3 blog dah kite terperangkap lagi.
Ngape...jatuh lubang ke?

Oh tidak...kita terjun punya terjun,lompat punya lompat 
toing....toing....jatuh kat satu blog ni.

Kat mana?

Ni nak habaq kat koranglah...meh lah sat duduk rapat2...(rapat depan skrin ye)

" Zairie Perlukan 50 Bloggers! "

Siapa dia tu?

Woishhh...followers je pun dah 1 riban lebih...namanya Zairie Husin
Brother ni lah tuan empunya contest..apalagi...jom layan....


Syarat2 penyertaan:

1.Buat satu entry pendek kenapa anda nak berada dalam gempak blogger 2011 dekat blog zairie?? tajuk entry korang mestilah bertajuk " Zairie Perlukan 50 Bloggers! "

2.Dalam entry tersebut pastikan ada header blog zairie.. 


3.Tinggalkan link entry korang kat ruangan komen. nanti zairie updatekan dalam blog list. 

Kenapa kite nak berada dalam gempak blogger 2011 dekat blog zairie??

->Sebagai blogger yang nak menambahkan kawan2 di dunia maya ni...sudah tentulah nak join group blogger terkenal macam bro Zairie.Dapat berkenalan,bertukar pendapat,berkongsi tutorial dan dapat baca entri yang pelbagai.Bertambah kawan bertambah ilmu bertambah juga glamour.Lagipun suka singgah blog Zairie sebab ada macam2 tips blogging dan tutorial.Akhir kata terima kasih bro Zairie sudi luangkan masa baca entri ni dan kalau sudi...kite nak join Gempak Bloggers 2011.Lagi ramai kawan lagi banyak entri yang akan dikongsikan.

Korang2 yang nak join sekali apalagi jom klik[sini].Macam bro Zairie kata Tak perlu bayar,free of charge.

 

4 comments

18/12/10 15:46

wah bunyi menarik..good luck!

18/12/10 15:52

tq Cik Tom.Cuba je bkn sng nk join group mcm Cik Tom,Zairie dan Ben Ashaari.Byk liku2 spjg jd blogger ni.

19/12/10 00:10

thanks aleasara.. nice blog.. terus kan berblogging ye.. jgn cepat putus asa k.. kalau awak rajin berblogging, pasti awak akan berjaya.. =)

19/12/10 00:46

tq zairie sudi sggh dan bc n3

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...