11

Alhamdulillah ReZeKi HaRi JuMaat

13:37 |

 Bismillahirrahmanirrahim


Buka je blog pagi tadi..sambil update entri dan membalas jejak kawan2,kite ditag oleh sahabat daripada Geng Pink~α!∂αηαтαѕуα.Alhamdulillah dapat award yang ke-5.Terima kasih banyak2 ye  α!∂αηαтαѕуα!!!
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v






Ehemm..ade soalan kene jawab kalau amek award ni:

1) Bila korang suka tulis entry?
Erm..tengah malam buta atau pagi buta..
Kalau si kembar dan Danish tak kacau,petang rajinlah kite update sampai berduyun-duyun he3...

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
Yup..wajib.Lepas dah update entry,balas jejak kawan2 dan terus terjah  My Lovely Geng(followers).Tu pun kadang2 tak sempat sebab dah melekat kat blog diorang baca entri.Tulah korang punya entri best betul..thumbs up!!!

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
My Lovely Geng
Bro Ben Ashaari
Cikgu Lokman Hakim
AbuIkhwan
Geng Dunia Kembar
Geng Pink
Geng Blogger Baru
Geng 100 Penulis
Geng Zairie Gempak Bloggers 2011

P/S:Semua bermakna dalam kehidupan kite sbg blogger..mesti list down jugak.


4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
Salam perkenalan..tq dengan award ni ye!Terima kasih sudi menjadi sahabat kami semua!

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

List banyak2 boleh tak he3....

Cute Mummy Fara
Mamakembar3
Ayah3Auni
Kembar 3 "ayah"
Ida
Kina
LekatLekitGurl
DeQdEq
AlexaYussida
Mappiau
Nora
Ladyzul


Ok korang yang ditag ambillah ye dan jangan lupa ucap TQ kat ML tau!!!







11 comments

14/1/11 14:00

waaahhhh...comel3..award comel..blog pon comel...kotak comment pon comel...alahaaaii..comel3 jer sume...=)

14/1/11 14:02

@Fiqah Alias

alhamdulillah...kite tgu next award pulak nk tag kwn2 seterusnya and u are next he3..

tahniah yer :D

14/1/11 14:15

congratz!! :)

14/1/11 14:17

Hye semua!alhamdulillah tqvm he3..

rajin jawab tag yer..

14/1/11 17:14

Akan ku buat task ini.. tunggu!! huhuhu
tq yer!

14/1/11 18:34

hehehe mekacih alea sudi tag kite, dapat award lagi!! yeeeehaaaa :))

14/1/11 20:37

toce2...tak prnah lupa kita..nanti kita wat yer..busy laaa sket today..kang kita share hehehe

14/1/11 20:39

@MAPPIAU

sama =.=

14/1/11 20:45

@ida

takpe..take ur time ok!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...