8

Tag..apa tu?Ho..ho..horlicks..eh..kite dapat award lagi!

16:39 |

Assalammualaikum semua..yuhuu..tea time.Jom bentang tikar kite makan ramai2.Ada laksa,mee kari,kuih-muih panas lagi ni baru angkat dari Kuali Di Dapur he3.Sori ler sesangat buka2 blog je banyak komen dan ramai yang singgah,alhamdulillah.Hari ni ada urusan sikit tu tertangguh nak dating ngan blog kesayangan kite ni.Antara banyak2 komen tu kite rupanya kena tag dengan kembar 3 "ayah"(apa khabar sihat ke di sana?)Tq ye sukanya...inilah award yang kreatif+inovatif he3...Dapat Best Follower Award dari Mappiau!!!





Godek punya godek,singgah punya singgah pemilik asal award ni datangnya daripada pakcikim.Dah start confuse ni sampai tak tau nak lari dekat sapa.Oh rupanya award ini diserahkan secara larian berganti dan akhirnya sampai ke tuan tanah Aleasara he3.Terima kasih semua yang terlibat dalam larian baton ni..erk...ngape tak pasang obor ye?Tarik nafas jap ye...fuhhh mengah lari nak ambil award ni...mahal tu..sambil lari sambil kelek award ni takut terjatuh(lenggok berlenggang lebih kurang macam itik pulang petang he3)


Ucapan anda:

Alhamdulillah terima kasih semua yang terlibat acara larian baton ni...sampai berlecun basah baju dek peluh huhu..


Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untk dijadikan wife/husband:

Haa?Banyak2 award ni 1st time kena soalan ni he3.Kite dah kawin dah anak 3..dah tentulah semua ciri2 yang ada pada hubby buatkan kite nak kawin dengan dia he3..malu..malu...



Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dgn partner korang.
Banyak tips tak boleh ke?Al-maklumlah dah nak masuk 9 tahun kan banyak pengalaman ni.Erm..apa2 isteri kenalah hormati suami,bersedia terima segala kelemahan pasangan,give and take,berkompromi,ringan tulang(hubby kite rajin tau!) dannnnnnnn jangan lupa solat!Itu semua mengukuhkan ikatan kekeluargaan.

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta ?
Ada tapi kite suka kongsikan zikir Asma Ul Husna ni.Kite tak pernah cuba sebab alhamdulillah Allah permudahkan jodoh.Insya Allah korang kena pasang niat yang betul dan ikhlas,mudah2an dengan zikir ini korang bertemu jodoh.

Lelaki/wanita yang belum bertemu jodoh tetapi mahu berkahwin secepat mungkin hendaklah membaca Ya A'liyul A'Zim 11 kali,Ayatul Kursi 3 kali dan kemudian menghembus di tapak tangan.Sapu ke muka dan mata,insya Allah anda akan dilamar.

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award.

Perghhh..sedih betul tak dapat nak tag semua kawan.Kite pilih secara rawak je dulu.Next time ada lagi yang tag..tag..ni kite ajak korang semua ye!Hah sapa yang dah kena tag tak reti2 lagi ke...saja nak kacau korang yang tengah busy tu,biar banyak kerja sikit he3...

Penutup larian.....terima kasih sekali lagi yang tak terhingga kepada semua yang kena tag dan di tag.





Nota Comel->Next artikel dari WHI dengan tajuk 'Mitos Lelaki Pendek'..erm pendek tang ketinggian bukan yang tuuttttt......sini takde jamban so jangan fikir kotor2 ye he3....

8 comments

6/1/11 16:51

alamak kena tag...tak reti laaa..nak wat apa ni..huhuhuhuh..kita kan budak yang jolok cempedak luar pagar..baru nak belajar, tolong tunjukkan huhuhuh

6/1/11 17:19

@ida

takpe..copy je n3 ni then ida editlah mana yg patut ye

6/1/11 18:04

maseh sngt sudi tagged..saya jawab nanti k~

6/1/11 18:34

hehehehe akak pun di tag dik, jadinyer kene la mengetag pulak hahahaaha

6/1/11 18:42

@:Cikgu Akim:

tq cikgu..selleu cikgu bg anak murid keje..hah ni anak murid bg cikgu homework he3

6/1/11 20:09

terima kasih bg award....nanti saya angkut nagn viva ni yer

6/1/11 20:20

tima kasih sbb tag DeqDeq utk award ni....dah 2 orang tag award ni kat DeQdEq...nanti Deqdeq siapkan yer...skrg tgh sbk skit...

6/1/11 21:18

sama2 semua! he3..ambik jgn tak ambik mahal ni

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...