0

BEN ASHAARI BLOG

19:32 |
BEN ASHAARI
Assalammualaikum semua.Baru je balik kerja ni,check blog tengok2 Bro Ben Ashaari nak bubar bloglist huwaa....Tak taulah sempat ke tak ni.
Antara syarat-syaratnya:

Bagi yang berminat ... sila sediakan satu entri khas :

1->Letakkan header BEN ASHAARI BLOG

2->Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..(Done)
3->Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..


Alhamdulillah..kite update paling minimum 3-4 entri sehari.Tapi selalunya lebih 4.Walaupun kite baru je bekerja semula dan sibuk juga di office(takde peluang nak jengok blog huwaaa),kite pastikan blog tak sunyi tanpa entri terbaru.Balik je rumah mesti kelam kabut update entri he3.Jumlah entri sejak blog ni berusia 2 Bulan 5 Hari ialah 232.
4->Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
Supaya kawan2 yang singgah di blog bro BA dapat baca entri terbaru yang kite kongsikan.Ada kalanya tentang dunia hiburan,hal semasa,kesihatan,fesyen,perubatan,tip untuk anak2,dunia lelaki dan wanita serta paling utama berkongsi zikir dan doa.

5->Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?


Erm tak maulah popular ni.Janji blog kite dapat mengumpul rakan2 yang suka membaca dan berkongsi entri.Kite ikhlas buat blog untuk mengumpulkan rakan sambil membaca entri yang best dan sempoi.Banyak ilmu yang kite dapat daripada kawan2 yang tak jemu update entri dan tidak kedekut berkongsi pengalaman dan pengetahuan.Terima kasih semua!

Tak maulah nangis2 ni..harap bro BA sudi masukkan kite dalam senarai yang baru.^-*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...