8

Biar betul mimpi ke ni???Tq Ben Ashaari dan semua kawan2

17:24 |
Yuhuu semua yang sedang singgah disini.Baru je 2 minit kite publish entri terbaru,kite view blog.Gosok mata dah banyak kali..biar betul..mimpi ke ni.Mau tak terkejut sebelum type entri tadi(letih tau he3) My Lovely Geng baru je 144 orang..tup..tup..157!Macam dapat agak siapa punya kerja comel ni he33...so apalagi kite terjahlah;

BEN ASHAARI

Entri Pilihan BEN ASHAARI hari ini

" Malu dengan masalah kulit gelap?Kulit gelap juga mampu kelihatan cantik jika sikap merendah diri dibuang ke tepi.Si hitam manis pasti akan tampil menawan jika mempunyai keyakinan diri.Jangan malu untuk ke depan dan cubalah melakukan sesuatu untuk perubahan gaya anda. " ...

Best entri dia ... simple tapi menarik .. bergaya gitu ... nak baca sambungan dia lagi ? Jom .. > sini


Alhamdulillah terima kasih ye bro.Selalu terfikir bilalah ada peluang nak dipromote.Mungkin entri belum cukup menarik kenalah kayuh laju2 lagi.Tapi nawaitu masih sama.Bukan nak famous dan sebagainya tapi kite ni suka membaca dan menulis.Jadi mana2 artikel yang sesuai dan bermanfaat eloklah dikongsikan bersama,kan.

Terima kasih sekali lagi pada kawan2 yang setia singgah diblog yang se'ado'nya ini dan "Welcome to My Lovely Geng" yang baru.Bagi siapa yang nak share sebarang entri boleh,tapi beritahu dulu ye.Sharing is caring.Sayang semua!!!


8 comments

5/1/11 18:13

tahniah akak:D sonok kan..hehe

5/1/11 19:27

@alexa yussida

hye alexa!hepi kan.sama mcm alexa br2 ni bro Ben promotekan blog he3...oh ye adik lelaki akak tu study kat RSMU,moscow.dkt ke dengan 'U' alexa?

5/1/11 20:08

sama sama ... :)

5/1/11 20:12

kak!!tahniah yeaa!!

5/1/11 22:14

@BEN ASHAARI

tq bro for the 1st time sudi tgglkan komen he3...tq sekali lagi

5/1/11 22:14

@najihah sahami

tq dear he3..slm perkenalan!

7/6/13 01:05

hehehehhe... best nyer..tahniahh akk :)) *walaupun dah lama..huhu :)

8/6/13 23:04

@AiSyA LiEzApergghhh lagi lama n3 ni hahaha...tqvm AL ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...