4

Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!

01:01 |
iqbalhakimi

Assalammualaikum dan goooood Monday morning!Alkisahnya kite ni dari tadi nak tidur,siang nanti nak gi keje.Tapi tulah dari satu blog ke satu blog kite terjah terus ter'landing' kat blog ni.Maklumlah kite kan tinggal area KLIA,terkejut lak tengok ada tempat landing baru.Tu..nampak tak ada flight merah?Kite nak usya lah....jom terbang!!!


Kategori-->Seorang mama yang kerjanya mengira gaji orang......$$$$


~Runway yang sesuai untuk semua blogger landing flight masing2.

~Airport yang baru direnovate dan dicat baru sempena setahun penubuhan..suka..suka...

~Servis yang sangat bagus dan kemudahan perpustakaan bergerak memudahkan blogger membaca entri terbaru.

~Ramai blogger setia membuatkan airport tak sunyi dari segala komen dan jejak.

~~Hah..korang apalagi jom ler join dan singgah airport baru "Mereka Terhebatni...yehaaa!~~



4 comments

31/1/11 01:15

Assalamualaikum


^^ join sama2..hehhe..

31/1/11 01:17

@Novelgurl

hye sis!wah sama2 pakat meriahkan blog bro iqbal yehaa!

31/1/11 01:27

thanks kak sb join..hehe..entri menarik ni..lengkap dengan airport ngan runway.. =)

happy blogging kak.. =)

31/1/11 01:34

@iqbalhakimi

:tq ye bro iqbal..cukup suka join segemn ni sbb ada flight merah comel tu he3.."

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...