7

"Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru"

22:18 |
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Assalammualaikum semua!Sorilah ye still demam AJL ngeee.....
Wah..wah..apo laie lah ni ye?Tadi kite balas singgah kawan baru Hasfalini.Dok lepak baca entri sis yang comel ni,kite nampak pulak cute segmen banner ni.

"Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru"

Tuan empunya segmen ni ialah ahsfantasy24.Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:
  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang->Huhu...kitelah tu
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini->Dah siap tuan!
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen->OTW
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi->Nak tambah kawan apa salahnya klik..klik...
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong->Tengah cuba balas jejak dan baca entri kawan2 ni.Lebih suka tinggalkan komen dari say hye..hye kat kotak jerit tu he3...

P/s: Penyertaan dibuka sehingga ke senarai 300 orang blogger baru.

Kite nak tag he3....

Ok...sapa2 yang berminat tu masih sempat lagi join[klik di sini].oklah hari ni nak relak dulu.Dah banyak buat sesi segmen/contest.Sekarang masa untuk balas dendam...........

GULiNG-gULIng
TerJah TerjuN
LomPat Titi
SinggaH LOmPaT
Nak Jumpa My Lovely GenG!!!
Tata..Titi..Tutu.....

Naik beca ni..tak taulah sampai rumah korang pukul berapa he3...

7 comments

10/1/11 23:44

eh, sis comel?ololol..hahaha

11/1/11 00:08

@lini hasnan

hye gd mng sis!ye comel..ramai peminatlah lepas ni ye!

11/1/11 02:22

alaaaa....................

11/1/11 16:17

tanx ye tag kita..t kita join k..

12/1/11 14:45

@Huszaini

hye bro!he..alah kite nk bg kwn2 kat atas tu dulu..bro lg ramai kwn tak terkejar kite he3...famous lak tu he3...=.=

12/1/11 15:14

huhuhu... ok ... ala... mana der pemes... kalo pemes macam ana raffali tu.. cewahh sejak dia menang nak guna nama dia jer.. hehehe

12/1/11 15:46

@Huszaini

he3..ada2 je bro ni..wah minat ana raffalilah pulak ye..tp ana mmg ptt menaglah.tgk imbasan AJL mlm tadi perghh awal ashaari pun terdiam dgr ana menghuraikan makna lirik lagu dia he3..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...