2

Bloglist QDA

19:40 |


Yuhuu...Heh..heh..comel nyer..sapalah tu ye?Apa..jangan tak kenal siapa lagi kalau bukan;

Qaseh Dalia Adelia

Nak tolong sis yang comel ni..Sapa-sapa yang belum join tu meh ler..Sis Qaseh nak update bloglist yang baru sempena 2011 ni.Sambil bertukar-tukar cerita..boleh menambahkan lagi kawan2 baru.Dan Sis Qaseh boleh terus terjah blog kawan2 setiap kali update entri.

Nak join?Jangan Tegur..Jangan Pandang Belakang..

Tekan je mouse tu..klik [di sini]...yehaaa...

Nasib baiklah twin boy kite tu kecil lagi,
kalau tak esok dah hantar rombongan pinang Sis Qaseh ni..comel sangat!!!
(P/S:Jangan marah ye KyLe!Gurau manja je he3..)


2 comments

19/1/11 22:20

good luck sis!!dalia mmg comel :)

tq dear...tq cik tom hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...