8

Cosmopolitan Februari-NoRa DaNish cutenye...berGetaH Tuu....

11:35 |
NORA DANISH DAPAT RUMAH 10 BILIK?
BIAR BETUL?

Gosip dari Beautifulnara.Berbalik kepada tajuk yang ditulis di atas, Murai Batu dari portal Murai telah mengeluarkan gosip yang menyatakan Nora Danish dihadiahkan rumah mewah 10 bilik oleh bekas keluarga mertuanya. Ala, kira mak ayah Jejai baik hati bagi rumah kat Nora Danish. Mungkin duit dah terlebih banyak kot. Tapi jangan risau sebab gosip itu semua tidak betul langsung. Kalau betul mahu ada yang meraung tak berlagu.

Nak baca tentang gosip Nora Danish dapat hadiah rumah mewah...jom klik Murai

Nota Comel:Suka betul tengok Nora.Kena beli ni Cosmopolitan terbaru.Sambil tengok info terbaru tentang kecantikan,kesihatan dan fesyen yang tengah 'in'.Kalaulah Nora betul dapat rumah tu..korang tau jelah sapa yang menangis tak berlagu.Aduh,ada orang cubitlah..tak baik gosip2 katanye..ok2..yehaaa!

Kite smash gosip2...hehaa...yehaa....

Kredit Info & Foto:


8 comments

25/1/11 11:52

comelnya dia ...

25/1/11 12:02

la ruginya tak beli kelmarin...huhuhu
kelmarin beli magazine rapi ja...

uiks!! sempat ek buat blog.. hehehe.. aku dah beli cosmopiltan baru tu.. hehehe.

25/1/11 14:02

nora danish ni comel.. tapi kalau dier terlebih makeup.. nampak tua plak..

25/1/11 14:11

saya pun suka Nora danish..dia ni comel sangat...Fasha sendat dh clash dah ngan laki dia..tu la..skrg ni allah bg cash je kalo kita buat jahat kt org..

25/1/11 21:09

yuhuu semua!tq sudi sggh tak dpt reply masa kat office..bz he3...

@Elly&Emmy:btl tu Nora tak blh mekap tebal sgt,dia elok natural dan nipis2 je.

@Cute Mummy Fara:He3..kena curi2 masa time break.

@Hot Mama:Samalah,kite beli magz lain huwaa...kena pjm my sis lah nmpk gayanya

@Nelly:Mmg comel tau.Kite tgk kulit dia dr dkt mmg bersih,licin..

@Princess MOMOY:hye sis!wah samala kite pun suka tgk fazura,dia tu pandai bergaya,apa yg dia pakai nmpk cantik je ngan tuan bdn.

26/1/11 01:00

comeinye nora danish ni....rasa nk cubit2...xkisah la ada yg nk meraung ke..melalak ke kn...sape dia nk meraung bagai...ni kn bekas menantu..ok ape bg umah 10 blk..tu mknanye sok nora danish beranak reramai...hahaha...oppppssss...ada yg jeling la...hahaha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...