3

JaNuaRi & MuHaRam

18:00 |
Assalammualaikum...yuhuu...Good Morning.Nak wish apa ye tadi kat korang......


A New Year;
A New Chapter;
A New Beginning;
Forget The Bad;
Cherish The GOOD;
Wishing all of U ;
A GREAT HAPPY NEW YEAR 2011

Jangan Dilupa Tahun Baru Hijrah 1432


Saat gembira pujilah Allah;
Saat kesukaran carilah Allah;
Saat kesunyian sembahlah Allah;
Saat kesakitan yakinlah Allah;
Saat demi saat...TERIMA KASIH ALLAH;
Semoga tabah menghadapi hari2 mendatang
dengan jiwa yang bertakwa kepada-NYA.

My Wish List->
  1. Nak kerja semula.Kite dapat banyak peluang kerja di KLIA dengan gaji RM 2-3k.Tapi tak boleh pakai tudung.Sapa tak nak $$$ kan?Tapi nanti 'Dapat Duit Dapat Dosa' sebab tak tutup aurat,tak berkat pula gaji huhu...terpaksalah tolak.Sekarang tengah tunggu 2 keputusan interview yang akan diumumkan tak lama lagi.Korang semua doakan  kite berjaya ye...amin.
  2. Nak menjadi hamba Allah,anak,menantu,adik ipar,isteri,mama dan cucu yang terbaik!
  3. Ingin tambahkan lagi ilmu di dada dengan turun padang semasa aktiviti keagamaan diadakan di masjid berdekatan.Dapat pahala,dapat ilmu dan dapat berkongsi dengan korang semua.
  4. Siapa yang tak nak penuhi 'kehendak'..tapi kite lebih pentingkan 'keperluan'.Harap ekonomi kami suami isteri bertambah baik tahun ini.Dapat memberi pendidikan yang terbaik untuk si kembar dan juga My Little Danish..amin.
  5. Akhir kata kite berdoa agar Allah s.w.t. berkati usia untuk kite terus menaip dan menaip di dunia blog ini.Terima kasih sekali lagi kerana dengan kehadiran korang,menceriakan hati kite.Sedangkan kehidupan realiti kite tak seindah korang.Terlalu banyak onak dan duri dalam kehidupan tapi kerana amanah yang Allah berikan,kite kuat.Kite kuat sebab KORANG YANG TERSAYANG.






3 comments

1/1/11 10:38

betul..buat pe kerja gaji mahal pun tp xdibenarkan pakai tudung..slmt tahun baru ye..

1/1/11 10:52

@CIK TOM

tq Cik Tom!tulah terpaksa pilih agama dulu.

1/1/11 12:21

pasal 99 counters dan widgeo tu.. x pasti la.. pasal x pernah lagi berhadapan dengan masalah mcm tu.. erm... sorry la.. nanti saya ushar balek.. kalo tahu apa sebab nya.. nanti saya share..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...