0

Jom dapatkan tiket percuma AJL

15:09 |
Bahang Anugerah Juara Lagu ke-25
Masanya semakin hampir->3 Hari 5 Jam

ANUGERAH JUARA LAGU

Yuhuu semua..aduhai sory ler teramat sangat baru je on9.Si kembar baru balik sekolah,mama nyer ni kenalah uruskan anak2 dulu baru boleh dating dengan blog..he3.Sambil uruskan lunch untuk anak2..kite sempat tengok Buletin Tengahari TV3.Wah dari semalam tiket yang berjaya diedarkan ialah sebanyak 1900 keping.Dan setiap orang yang beratur mendapat 2 keping tiket.

Tadi bermula dari pukul 2 p.m  500 keping tiket yang tinggal untuk diedarkan secara percuma di Sri Pentas.Bagi korang yang tak sempat nak ke sana,TV3 ajak ramai2 redah laman web dan juga Facebook.Ada juga Pertandingan Tiru Gaya Artis Anugerah Juara Lagu 1986-2009.Jom redah....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...