5

Missing Child~Bantu sebarkan!!!

18:13 |

Emergency Entry!!!
Salam semua blogger....kat sini saya nak mintak tolong skit sebarkan poster missing child nih. Harap-harap dengan menyebarkan gambarnya mungkin dapat menyelamatkan nyawa seseorang. Hanya ini yang dapat kita buat...please!!! Kalau ade ape-ape info, contact this person in FB 'Norazuin Munaji' incase u have any news about this handsome boy...harap semua dapat membantu...insyallah.-ATP

(Kite klik je blog BA terus nampak entri ni dari pada Abangteror)

Salam semua..marilah sama-sama kita sebarkan foto adik yang comel ni.Marilah kita menolong keluarganya.Bagaimanalah keadaan ibunya?Kite tak boleh nak cerita panjang nak nangis.Naluri seorang ibu dapat merasakan gelisah+sedih+risau+takut+tertanya-tanya....kite henti di sini dulu.Jom rakan2 semua tak kiralah dah kawin ataupun belum.Ayuh sebarkan ayuh war-warkan.Jalankan tanggungjawab sebagai manusia!!!

Doa Ketika Melihat Orang Yang Terkena Dugaan

"Segala puji bagi Allah yang telah menyihatkanku dari ujian yang Engkau timpakan dan telah memberikan suatu keuntungan bagiku dengan suatu keuntungan dari kebanyakan makhluk"
Zikir 

Baca Ya Khaliq 5000 kali jika kehilangan harta atau orang yang disayangi,insya Allah barang itu akan dijumpai atau orang yang disayangi itu akan kembali.

5 comments

8/1/11 19:51

kesiannya..tak sangka stil ade lagi kes budak hilangkan ;(

8/1/11 19:53

@lini hasnan

itulah..kena lbh berhati-hati.Hanya Allah yg tahu apa hikmah di sebalik kejadian ni.Sama2lah doa agar adik ni dijumpai dlm keadaan slmt amin!

8/1/11 22:43

InshaAllah dia slamat sbb dia bkn diculik tp dilarikn bapanya. Kesian maknya kn.

9/1/11 00:02

@madam j

oh sggh ke?Tq ye 4 ur info.Ya Allah ni dh kali ke berapa kjdn bapa larikan anak.knpalah tak ddk berbincang.tak pnh fkr emosi anak..kesiannya kcl2 dh menempuh dugaan

9/1/11 16:24

Tulakn mementingkn diri sndirila tu. Kesian ank tu.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...