2

My 1st GiveAway in 2011

22:02 |
Assalammualaikum semua..yuhuu..baru je online terkebil mata baca komen.Then tengok heh..heh..kena tag lagilah!Alhamdulillah terima kasih kepada Kembar 3 kerana sudi tag.Rasanya nilah Giveaway yang pertama kite join tahun ni.Memang ngamlah ngan tajuk Giveaway ni.Owner GA ni ialah si gadis manis~HAFIDZAH HAFIDZ..orang Johor tu..sama..sama.Ini adalah GA yang pertama dianjurkan(alamak ayat buku teks tu).



Tengok betul2 comel tak?GA ni dibuat sempena perkahwinan kakak tersayang bulan Mei nanti.Jomlah korang kalau nak join[klik di sini].Terbuka untuk lelaki/perempuan.Baca betul2 syaratnya macam tak percaya sebab so simple....suka..suka...Macam biasa kenalah tag menge'tag' so untuk berlaku adil chewah...kite nak tag;

  1. Yadz
  2. Kay(Hairul)
  3. Orang Muo
Hah ni semua geng orang Muo he3....korang yang ditag ni jom support ye!H.A.D.I.A.H bak kata Hafidzah->hadiah dye sweet sangat >.< sesuai untuk orang yang dah berkahwin, bakal berkahwin, yang belum berkahwin, teruna dan dara..heee~ =)

Ok salam perkenalan pada Hafidzah..dan korang yang kena tag..join tau!Tarikh tutup: 26 February 2011(kemungkinan besar juga Fieza akan tutup lebih awal GA nie)

2 comments

18/1/11 19:49

<<huhu... insya Allah.... hehehe...
yad'z ade banner tuk blogger muo...

20/1/11 23:10

okai, gud luck =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...