12

PaNassss...Elakkan BW Palsu di Shoutmix/Cbox.Jom!

21:56 |
Yuhuu semua.Tadi kite duk melamun depan dashboard tup..tup nampak entri panas dari Pendekar Berkuda.Blog Suratan Kebetolan pun sama war-warkan entri ni.Korang yang dah baca apalagi jom selamatkan kotak korang daripada disinggah sama itu hud-hud.

  1. [Klik sini] untuk baca entri Pendekar Berkuda
  2. [Klik sini] untuk baca entri Suratan Kebetolan
Terus kite teringat cara2 untuk elakkan BW palsu ni.Kite terjah blog Cik Tom.Untuk tahu cara-caranya;
  1. [klik sini] untuk tutorial daripada Cik Tom.

Apalagi jom ler klik..klik..

12 comments

18/1/11 22:45

panas juga entri ni malam ni kan... jap lagi nak pergi tgk blog cik tom pula,
list blogger yg disebutkan selalu bertandang ke blog saya juga huhuuu..baru tahu skrg ni dorang guna taktik camni

18/1/11 23:38

@Mama JnJ

"tu lah sis!tgh godek2 shoutmix ni he3"

18/1/11 23:39

betul la....kwn sayer baru jer buat blog..baru ader hider jer isi satu pun takder...tiba2 masuk kat ruang chat box..nice blog i read all n3...padahal satu n3 pun takder..mmg pembohong betul la...

18/1/11 23:43

@anakibu

"hye!tu lah tgh godek2 shoutmix gak ni.mmg tiap2 hr kena.nak2 lg yg nama umar yg cute tu!

18/1/11 23:49

salam dah lihat n3 ciktom........good info..dah setting pun lepas nie takder lagi penipuan...

19/1/11 00:17

baru lihat blog cik tom...thanks

19/1/11 00:20

@PReDicToR

"hye!sama-sama..^-*

19/1/11 00:56

pun tertipu...
apa pun terima kasih sahabat...info yang baik

19/1/11 01:00

@abuikhwan

"alhamdulillah.tq byk2 juga kat kwn di atas(pdkr kuda/srtn kebtln/Cik Tom)

19/1/11 15:07

rasa sedih sangat...

19/1/11 22:13

thanks ye sudi share link cik tom tue :)

19/1/11 22:36

@CIK TOM

"sama-sama Cik Tom ^-*"

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...