5

seGmen:JoM SyoK sEnDiRi..

01:42 |
image
Tahniah!Bro BA masuk majalah kesukaan kite ni!

Huhu..kite tempek terus foto ni boleh he3...

Tarikh:30 Jan 2010
Lokasi:Nak kata jejak tanah pun tak..nak kata sentuh bintang pun tak...alam mayalah tu.
Gaya Hidup Pilihan:Aleasara
Wartawan:Ben 10

  1. Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?-->Aleasara(kenapa macam kenal je wartawan ni,tapi di mana ye?)
  2. Kenapakah anda memilih nama tersebut ?->Nama Sdn.Buat.
  3. Kenapa anda berblogging ?-->Tak minat Fb,itu sebab buat blog
  4. Siapakah pemberi semangat anda ?-->Cute Mummy Farra,bro BA(huk..huk..batuklah tiba2 wartawan ni)rakan2 blogger
  5. Sudah berapa lamakah anda berblog ?-->2 bulan 1 minggu 1 hari
  6. Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?-->Semua blogger =.=
  7. Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?-->Banyak..suka..suka...
  8. Kenangan pahit anda dalam dunia blogging ?-->Insya Allah tiada sebab kawan2 semua sempoi dan best!
  9. Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?-->'Pilihan entri petang ini'[link] oleh bro BA dan terus dapat traffik tinggi hari tu,bestnya!Ulasan rancangan di WHI ini mendapat feedback baik daripada pakar kaunseling keluarga~Pn Suzana Ghazali ^-^
  10. Selain berblog , apakah minat anda ?-->Membaca,menulis,melukis dan korean movie..I Like!Chaiyok...chaiyok!
  11. Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?-->Erm sejak bekerja semula ni..memang tak sepantas dulu update entri.Tapi balik je rumah setelah menjalankan tugas sebagai hambaNya dan sebagai mama dan isteri,apalagi dating ngan blog ler.2-In-1 tu maksudnya wanita berkarier dan suri rumahtangga.Cuba tengok tu foto kite berlatar belakangkan kalendar kuda..penting tu nak tengok tarikh anak2 cuti sekolah.Dan yang bertiga tu anak2 kite ler.Yang paling mahal nampak tak,tu lah Ben Ashaari sifuu kite.Tapi kan kenapa muka awak macam bro BA ye?
  12. Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini ..-->Alhamdulillah semakin ramai blogger yang mencipta nama.Contohnya Ben Ashaari siap keluar 'Rapi' tu..(heh..batuk lagi dia ni).Semakin ramai blogger yang kreatif,mempunyai pendapat yang bernas hingga adakalanya mencipta kontroversi.Dunia blog juga mendapat perhatian daripada pak-pak menteri.Betapa hebatnya kuasa jari yang menari melimpahkan emosi dan cetusan idea.
  13. Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri -->Belajar buat sendiri,try & error.Isikan entri yang sesuai untuk dikongsikan bersama,jangan sesekali lupa nak bagi kredit dan backlink setiap entri yang di C&P.

"Terima kasih ye Alea.Saya nak rush ni..nak update komen dan link yang blogger2 tinggalkan.Nanti saya belanja semua orang udang ketak Mat Gebu masak"

(Gulp..betullah ni bro BA..lah awat kite tak perasan he3..)

5 comments

30/1/11 08:14

Waaa Tahniah yer!

30/1/11 08:56

apa rasanya d temuramah oleh wartawan?? best ke??haha..
saya pun join.. mai singgah blog saya ek

30/1/11 15:39

hahah pantas je tepek gambar sndiri kat gambar abg ben . heee :)

30/1/11 19:06

hamboiii nak tumpang glemerr yaaa...hehehe..

31/1/11 13:40

glamor ni..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...