2

Sesi ToNyoH..SenTal..SeleSai SuDah.Korang PulaK?

14:31 |
Assalammualaikum semua..macam2 cerita kite baca di dashboard.Suka,duka,marah,sayang dan kelakar semua ada.Hari ni hari cuti,anak2 pun tak sekolah so masa nilah kite nak......nak apa yer....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Tadaa..jom cuci toilet!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Kata orang(bukan kite kata)nak tahu peribadi dan peel tuan rumah tu..gi lah pura2 nak tumpang toilet dia.Elok dipraktikkan bagi bakal mentua atau bakal suami.Kadang2 kena gak pilih pasangan yang tahu menjaga kebersihan toilet.
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Kalau macam ni rupanya..erm sendiri mau ingatlah.Kite suka guna ni..senang sental..Mr Muscle

Kalau nak wangi pulak he3..semburlah;

V
V
V
V
V
V
V
V
V
Godek2 uncle Google jumpa pulak foto ni
Was-was nak duduk.
I like!
Macam ni punya design terus cancel nak guna he3.

Apa tunggu lagi.Bagi yang sibuk bekerja,inilah masa luangkan waktu cuci toilet.Barulah best tiap kali masuk toilet..bersinar dan wangi.Selamat bercuti dan mencuci toilet..tadaa...


Kredit Foto:

  • Uncle Google

2 comments

3/6/13 20:58

betul2..^^

4/6/13 00:09

@Gee GTGhahahhaaha ok pastikan toilet gee berkilat tau :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...