2

SUfuKAfa NYERfer...!!!

19:36 |
Assalammualaikum..alhamdulillah sebelum Maghrib kite terima Award lagi.Kali ni betul2 special sebab daripada my best friend forever(BFF)~Cute Mummy Fara.Kite pun selalu cerita kat entri tentang kawan kite ni.Rasa macam blog dia kat sebelah kite je he3..Celik mata buka je blog memang terjah blog dia dulu.Ada apa2 award ke,contest ke,join bloglist ke memang memanjang kite tag dia.Itulah namanya kawan.Suka sangat dapat award lagi,tq dear!



Kata-kata terima kasih ku chewah;

SAFAHAFABATFAT KUFU

FAFARAFA FAFARIFINAFA

AFAKUFU SUFUKAFA SAFANGATFAT IFINIFI AFAWARDFARD!

LAFAINFIN KAFALIFI BAFAGIFI LAFAGIFI TAUFAU.

SAFAYANGFANG KAUFAU BAFANYAKFAK....MUAHHHHHH

Al-kisahnya masa kitorang part time di McD Taipan,Subang Jaya..kitorang ni cukup suka bahasa F ni.Kadang2 kalau ada customer yang cerewet terutamanya (cifinafa)kitorang pun laju je mulut F..F..ni sampai terbelit lidah.Maklumlah penat gak layan customer yang cerewet..apatah lagi store Taipan ni High Volume,customer menimbun.Area tu pun ramai artis dan educated person.Kitorang kena good behave dan jaga reputasi store.Kadang2 penat jugak berdepan dengan customer yang cerewet.Tapi itu semua kenangan yang indah.


Ok..bagi sesiapa yang belum singgah blog Cute Mummy Fara..tunggu apa lagi jom terjah dan support entri kawan2.Tadi kite berkongsikan entri khas mengenai alam rumahtangga dan penceraian semuanya untuk support my bff ni.Nak tahu jomlah baca latest entri dia ye....

Tadaa.......

We aRe beSt fRienD ForeVer

P/S->Korang pernah tak guna bahasa F atau K atau S?Best tau...kadang2 ni bahasa rahsia masa borak ngan bf yehaaa....

2 comments

Kafawanfankufu.. teferifimafa kafasihfih keferafanafa jafadifi kafawanfan kifitafa.. Kifitafa sufukafa safangatfat kafawanfan defenganfan awfawakfak.. hehehe...

Sayang kat kau.. hehehe..

18/1/11 22:21

@❦ CuTe MuMmY FaRa ❦

"ni baru twisted tongue..bukan takat lidah..ngan jari2 aku pun he3"

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...