2

"1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"

15:56 |
Wah..wah..ada sorang jejaka tu kan dia kata dia bosan tahap kentut he3[link].Tapi dalam sibuk2 menjawab tag ...sempat lagi tu dia hantar tag kat kawan2 dan antaranya kitelah tu he3..tqvm ye bro UJANG.Hang jangan kentut lagi ye..busukkkkkk!!



Apa khabar tuan PW!Wah tahniah ye berjaya mengumpulkan pengikut setia seramai 1033!Ramai tuuuu dan akan bertambah lagi dan lagi!!Kite pun hepi ni nak join untuk support kawan2 yang tak pernah sombong kepada rakan blogger yang baru dan lama.Macam biasa antara syarat-syaratnya:

  1. Mesti ade blog sendiri dan jugak akaun facebook...hehehe
  2. Korang kene jadi follower aku , follow Nenizazi [sponsor hadiah] dan jugak like fanpage facebook Wacanaku.... Senang nanti korang nak tau update.
  3. Buatkan satu entri bertajuk "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa", letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni...
  4. Tag 3 orang dan pastikan diorang tau..
  5. Letakkan link entry korang dekat komen entri ni..
Kite nak hantar tag sambil bawa bunga ni;



~Tarikh tutup contest~

1 MAC 2011

Alhamdulillah akhirnya habis dah hutang kena tag ni...nak lepak dengar lagu dulu yehaaa...




2 comments

4/2/11 22:47

hahaha..menarik entri Aleasara buat.. gudlak tau..:)

5/2/11 09:48

@Pembawa_Wacana
"hye PW,sama2 ^-* kwn2 yg blm join tu moh ler

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...