14

AbahKu...Burger Ramly dan Gigi Palsunya....

22:47 |
Salam semua dan hye korang!Malam ni pasar malam kat area rumah kite.Best gak malam minggu layan Burger Ramly.Sementara tunggu hubby belikan chicken cheese burger yummy..yummy...kite nak kongsikan satu citer ni.Tajuk di atas tu ler.


Lokasi-->Dapur rumah abah kite


Menu-->Daging burger Ramly,roti burger,timun,sos,mayonis


Chef-->Abah kite(adik panggil papa)


Pelakon tambahan->Mama dan adik


Keharuman daging burger mememenuhi ruang dapur dan mama kite siap tanya "Haik..buat untuk sorang je ke?-"Yelah..yelah buat untuk semualah ni"kata abah.Dah siap maka adegan santap pun bermulalah dan erkkkkk....


Abah->Ni yang aku nak marah ni!!!Memang nak kena samanlah Ramly ni.Nak bagi orang mati ke?


Adik->Kenapa ni..apa yang tak kena.Meh orang tengok.


Abah->Aku nak call TV3,nak report.Biar TV3 geledah kilang Ramly.Nak aku saman ke?


Mama->Ya Allah apahal pulak ni.


Abah->Ni aku makan burger jumpa gigi!!!Nak bagi aku mati ke?Nasib baik tak tertelan.Aku nak ambil gambar..mana handphone aku?


Adik->Ya Allah...ni kan gigi papa?Gigi papa patah satulah..cuba tengok!


Abah->Mana???Eh gigi papa ke(sambil bangun dan tengok cermin dan membuka mulut luas-luas)Oh...yelah gigi palsu ni patah pulak.Tu yang malas pakai gigi palsu sikit-sikit ni(abah pakai gigi palsu yang 4 batang tu je).


Mama->Hah tulah nak marah je tau.Nasib baik belum call TV3..buat malu aje.


Alahai....Abah kite ni pernah gak gigi palsu hilang.Nak tau macam mana?


Satu hari pulang je daripada kerja.....abah senyum lebar dan...


Mama->Mana gigi depan jatuh ke patah?


Abah->He..he..tadi saya masuk toilet.Masa nak flush terbersin...terus terjatuh gigi palsu depan ni dalam jamban.Tak sempat nak kaut.Takpalah esok pagi saya gi klinik dulu.


Korang boleh bayangkan tak apa yang kite dengan adik buat masa tu?Ketawa bagai nak rak....nasib baik tak tercabut gigi original kitorang semua he3.....


Nak suggest abah beli ni.Confirm tak terjatuh lagi

Macam manalah keadaan kite semua kalau pakai gigi palsu nanti kan he3...

14 comments

26/2/11 23:00

Haha .kelakarlah .

26/2/11 23:50

Burger..hmmmmm..sedap gak mkn burger..:)

27/2/11 00:44

hehehe... kelakar la citer gigi palsu ni..buat kiter senyum sorg2 tgh mlm nii..

27/2/11 13:29

kesian Ramly.. jadi mangsa..

Entry terbaru padlie: Hantu vs padlie

27/2/11 15:09

mujur la tak pnggil tb3 lagi..kalau tak sah masuk segmen bang bang boom..
hhahahah

27/2/11 15:27

hye semua...tulah pasal ramly lak jadi mangsa he3....kalau masuk tv3 hari tu buat malu aje..huhu...ye;ah kan masuk bang..bang...boom siap pangil maskot org utan tu lagi he3...

27/2/11 16:02

salam..hahha...tak naklah pakai gigi palsu ! bahaya3 :P

27/2/11 21:52

hahahah..lawak !

haha.... boleh buat iklan nih alea
skrip pun ok dah nih
pepasal jer kena g tempah baru
hoho...
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"
Comelnya HEMPEDU ULAR"

haha cepai2 pakai polident ye

13/3/13 19:02

jagelah gigi.. jangan biarkan diri anda memakai gigi palsu..

^^
pesanan ikhlas..
bakal dr.gigi..^^

13/3/13 19:41

@Gee GTG hahahahhaa entri ni org ingat..wah ok2 nnt saya smpikan slm mns dr seorg doktor ngehhh ^^

13/3/13 23:38

@||Sis aLeaSaRa||
bagus anak murid saya ni..^^ ngeh222~~~
meh sep sikit..^^
hehehehe

13/3/13 23:45

@Gee GTG hahaha sis gee comel je,happy go lucky bgslah jiwa ceria otak gila2 sep sep lah kite yehaa ^^

# own nk edit template jap ada bda nk repair,ms nilah guna skill IT ngehh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...