8

Alhamdulillah kemenangan pertama join Contest dari Blogger NAVY & NURSE he3....

00:35 |
Good morning semua dan sudah tentu assalammualaikum.Seronoklah ye korang yang dapat bercuti semalam.Alhamdulillah dalam kesibukan bekerja terkejut bila curi2 buka blog baca komen yang ditinggalkan kawan2 tersayang..eh...mimpi ke ni...
pucca dancing
pengumuman...... asskum n salam sejahtera. Tahniah buat ALEASARA FAMILY krn berjaya dlm contest pertama kami…dan nantikan bagaimana anda berjaya memiliki hadiah tpt 3 krn terdapat 3 pemenang yang samer tepat jawapan dan kembar 3 family terpaksa menggunakan kepakaran kembar 3 kami utk memilih pemenang tempat 1, 2 dan 3..nak bagi adil…tgu n3 terbaru bagaimana kembar 3 pilih pemenang.. jangan luper hantar maklumat lengkap ke emel kami utk penghantaran hadiah.. anakibu407@gmail.com terima kasih krn join http://permataibu407.blogspot.com/2011/02/siapa-yang-berjaya-didalam-titanic.html

Apalagi teruslah kite terjah tuan empunya blog yehaaa!!!


"PEMENANG UTAMA"

1. kakngah

"PEMENANG 2 n 3" 
"SAGUHATI KEPADA YANG JOIN CONTEST"

1. mie

2. SyUhAdA










Tahniah kepada semua pemenang.Terima kasih ye kepada Family Kembar 3.Kite memang suka sejarah Titanic dan suka layan filem Titanic.Memang tak tunggu2 dah,terus je join Contest ni.Terima kasih ye dan saingan sengit juga ni he3..sampai kena guna talian hayat tau!Jom tengok sapa juri jemputan khas [link]

La..la..la..suka hati ni yehaaa!!!

8 comments

16/2/11 00:51

yeah yeah kakak menang contest..ngee

woit!! tahniah.. kita ni mmg bff selamanyer la.. aku menang contest hari tu, ko pun menang cntest.. TAHNIAH!! Lap you bff..

16/2/11 13:23

@❦ CuTe MuMmY FaRa ❦

"tulah nak buat camner sehati sejiwa wpun di alam maya he3.."

tahniah alea
momoy kalau masuk menda tangan panas
tak pernah nak luck. huhu...

Peristiwa itu masih menhantui diriku...
100 kerja kosong kerajaan sepanjang 2011

16/2/11 15:51

tahniah kak =)

17/2/11 23:47

ASSKUM...

kembar 3 permata ibu masih belum menerima maklumat lengkap utk penghantaran hadiah...huhuhuhuhu..

nama: ?
alamat penghantaran: ?
no tel utk pengesahan: ?

anakibu407@gmail.com

18/2/11 16:49

congrats!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...