10

Apa mak?Demam kura-kura???

16:03 |
Salam semua!Alahai kite baru je baik demam.Semalam?Erm kena demam kura-kura mak kite kata!Kesian kan.Kite yang demam tapi kura2 dapat nama.Tak patut..sadis betul!Manalah dapat nama ni.Ntah2 esok lusa keluar lak perumpamaan 'demam penyu'.Sehari suntuk di office kite berselubung ngan sweater he3...nasib baik bos ok.Balik je rumah apalagi terus kuak melintang di katil.

 
Demam kura2 tu macam ni;
  • Badan mengigil
  • Badan panas tapi kaki sejuk
  • Kepala pening berpinar
Kite tak nak lah MC atau minta balik cepat sebab kite nak jadi macam uncle ni he3...

43 tahun kerja tanpa cuti sakit

Tadi pun gi klinik mak aihh..ramai yang demam,selsema,sakit tekak.Hari ni alhamdulillah kite dah ok!Tak sabar tunggu balik rumah nak update entri.Oklah ni kat office bos bagi break sekejap.Terima kasih pada korang yang sudi singgah dan tinggalkan jejak.Insya Allah kite akan singgah support entri kawan2 semua ye!Ok tadaa.....

Now I'm happy at work yehaaa!!!







10 comments

1/2/11 16:49

kalo kt tempat nisa demam kura2 tu kena urut bawah paru2 sebelah kiri..xtau nape..dengor org tua kata nk check kura2 ada keluar ke x, nisa pun kompius, ada pulak kura2 dlm badan..hihihi

1/2/11 16:53

kalau kt tempat nisa,demam kura2 org2 tua check bahagian paru2 kiri ada kura2 ke x?nisa pun kompius maksud kura2 bg dorg...hehe

1/2/11 21:38

den da 2 tahun kerja tanpe MC, haha buleh lawan pakcik tu;p

kure2 ade demam ker?hehe

2/2/11 00:19

akakak!!!!finally yaty dapat komen jugak kat kotak komen akak yang comel ni...thanks ye sebab bersabar tunggu yaty komen..hihi

alhamdulillah akak dah sembuh dari demam...yaty jarang demam tapi kalau dah demam seminggu pun lum baik....

2/2/11 00:42

@nazirulhazwan~

"tu lah kan,nanti kite cari kura2 tanya heh..awak ni demam ke ..boleh tak tanya mcm tu he3.."

2/2/11 00:44

@Miss Yaty

"hye sis!hah blh pun tgglkan komen he3....tulah officemate lak dmm,kitorg pakat berselubung ngan sweater he3...

2/2/11 00:46

@NISA KHAIRI

"erk kat paru2?aduh eden konfius ni he3....

13/6/13 01:49

owwhhhh..ada jgk eh dmam cm2..1st time dgr :) skrg dah ok blum kakLea?? hehehehe..

13/6/13 02:33

@S.K.Atulah macam2 nama demam pun ada.ni n3 lama dah baik dah demam.cherry berry je belum he3..

22/11/14 20:59

Saye plk x thu dpt demam ape...sekejap panas...sekejap sejuk....asal nye...saye tercium bayi kura2 belaan sye...sye x thu pon kura2 sye sakit....esok nye pon sye demam...suara pon hmpir x de...bukk kipas pon dahi berpeluh...padahal tgh hujan tu..selng berape jm klo pns sgt kne mandi jgk coz x than...walaupon tepat jm 12.00 mlm...huhuhu x pg jmpe doc lg..huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...