6

"Blog Pink"

15:40 |
Yuhuu semua!Walaupun masih MC dan duk melepek di rumah..kite usaha jugak nak balas jejak korang semua.Tengah duk melangut depan dashboard ni tertarik pulak nak join segmen;


(kitelah tuuu...)

Kenapa pilih warna pink untuk blog
:
:
:
:
v
Sebab tenang dan nampak sweet je..(walaupun ada campur purple sikit he3)

2 rakan blogger yang ada ciri2 pinky ni
:
:
:
:
v

Pesanan penganjur:

Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:

Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011

Ada macam-macam warna korang boleh join tau!
[link]


LoVe PinK yehaaa!!!

6 comments

24/2/11 16:23

warna pink ni sweetla...ceria jer...sesuaila utk kita org perempuan..hehehe

24/2/11 17:00

hey! eh name ade tu tersenarai kat sne.. tp nak buat apa yea?

blog alea comel
semoga berjaya
momoy tak dapat join
sebab blog tak bayar bil letrik
gelap jer
haha...

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

24/2/11 19:32

salam, ramai yang suka warna ni..terutama wanita.

25/2/11 04:09

blog cantik ni, pink gitu ^_^

pink sweet ;)

selain pink.. sy suka purple jgk :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...