2

Bloglist Jom Bernakal

17:45 |
Yuhuu semua!Ni yang geram ni...kite memang nak piat budak nakal ni.Tu lah nakal sangat tukar template.Dulu dah pernah join bloglist budak nakal ni.Nasib baik kite ni suka baca cerita 'Kisah Shincot'..nak gak join lagi sekali yehaa!
Shincot..huhu....kite sedih ni...


-Letak header blog Lagenda Budak Nakal
-Buatkan sepatah 4 kata entri bertajuk : Bloglist Jom Bernakal
-Nyatakan kadar kekerapan hangpa mengupdate entri
-Tinggalkan url entri pada ruangan komen
-Pilih kan kategori anda
 
Kekerapan update entri:

Hari bekerja->Paling minimum 2-3 entri
Hujung minggu dan cuti am->Lebih 4 entri
              
                Kategori:

Yang ini jelah kot he3...

                Budak Nakal Aktif(Girl)
(He3..dah kawin pun nak jadi Girl lagi ni...)

Pada korang yang memang dah nakal,jomlah klik...klik..[link]

Tengok tu..tengok tu...kite nak erk..erk..pun shincot kacau..huwaa......




2 comments

5/2/11 03:02

hahahhahah~~janji jiwa muda..

ok berehh

shinchot kim salam~~dia nak kawan ngn anak akak buleh dak~~hak3

5/2/11 09:51

@! Encik Nakal !
"hye EN!boleh aje sbb shinchot comel sgt he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...