1

"Contest : Saya Suka Blog WaveX Rider"

18:59 |
Tak mau celoteh panjang...tak kira nak join jugak yehaaa....

Syarat-syarat..

1. Buat satu entri dengan menjawab soalan-soalan di bawah..
        -pilih satu entri yang korang suka blog wave ni, kemudian nyatakan kenapa korang suka entri tersebut..
        -lepas tu lengkapkan slogan "Saya Suka blog WaveX Rider kerana..." 
2. Letak header waveX kemudian linkkan ke entri ni..
3. Tajuk entry "Contest : Saya Suka Blog WaveX Rider"
4. Komen link entri anda kat entri ni..
5. Tag beberapa orang..Tak kisah berapa pun..Sorang pun boleh..


Jawapan suka suki la..la..la..

-->Memandangkan kite juga tersenarai antara isteri yang ada blog dan hubby takde he3...kite memang pastikan kerja rumah dah settle,baru menghadap blog.Nanti hubby merajuk sapa susah?Buatnya disuruh buang account jangan ada blog hah...naya kite huwaaa.....Hubby memang support entri kite dan suka bagi idea..suka..suka...

"Saya Suka blog WaveX Rider kerana blog ni tak berat,entri simple tapi padat,banyak berita terkini(tak yah tengok TV3 dah kot he3) dan tak serabut "

Nak hantar tag kepada
:
:
:
v
(sebab bro Ijam My Lovely Geng ke-350 hari ni tqvm ye)

Bagi korang yang nak join jom support WAVEX

Tarikh tutup-->1 MAC 2011
JOIN TAU JANGAN TAK JOIN

1 comment

26/2/11 19:16

woot2~~~
thanks...
inshaALLAH nnti ijam join...=D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...