8

GiveAway eQbaLzaCk "SEDUT KASI ABES! "

12:40 |
Rasa mau nangis kedai makan banyak tutup wooo...
Hali ini laya cina maa..itu pasat kedai melayu pun cuti laya...
Oh itu macam kaa..gua banyak sedih woo.Ini perut banyak lapa..





Hari ni gua nak makan itu siput sedut masak lemak cili padi..
Jalan-jalan jumpa kedai "Sedut kasi abes!"
Apalagi duduk diam nak order menu,tatak saba..
Tapi apa pasat itu menu tunjuk ini gambar lor???



1 HADIAH UTAMA
High Power Car Vacumm

1 HADIAH KEDUA
  Glade Car Gel Country Garden (3 Glade)

10 SAGUHATI
 Non Slip Dashboard


Gua mau itu S.I.P.U.T S.E.D.U.T..tapi kenapa ini kedai jual itu barang untuk sedut2?Apa namanya?Oh,itu vacuum maaa.....


Inilah tokey itu kedai.Gua banyak marah tapi kan..tapi kan...ini tokey banyak baik lor!Oh,gua sudah silap masuk kedai.Ini kedai buat Giveaway!Gua tatak sabar mau join dan take away itu sedut-sedut.

 1. Jadi followers eqbalzack.com
2. Buat 1 entry paling kreatif bertajuk Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu
5. Tinggalkan link anda pada entry ini

Tarikh Tutup: 
6 Februari 2011 (Ahad) : 11.59 malam


Oh,gua kena tag itu solang kawan!Sapa ye?Kejap mau itu calling..calling...


Erm gua mau blah dulu..mau cari itu siput sedut lain kedai.Telima kasih ya tokey..lain kali saya singgah ini kedai..Xie Xie.


8 comments

3/2/11 13:41

sedapnya siput sedut..dh lama nisa xmkan..adala dlm 3 thun...sbb encik hubby xsuka makan siput sedut..so xde gengla nisa nk makan...isk3x

3/2/11 14:44

izankan tak pernah makan siput sedut. tah reti pun ye.

gud luck ye! best hadiahnya tu~

3/2/11 15:10

nisa:lah rugi nyer hubby tak tau mkn.takpe kite makan sama2 jom..jom..tambah..tambah..he3..

izan:best tau,try lah.rugi tak belajar mkn mcm he3...tq sis..

3/2/11 15:26

meleleh air liur tgok siput sedut tu =p~

3/2/11 17:11

Gud luck !
=)

3/2/11 23:01

miss yaty tak pernah makan siput sedut..best ke akak??

p/s: gudluck ye akak ;)

3/2/11 23:12

eh2...lupa nak cakap...thanks sebab tag yaty :)

yaty siapkan entry dengan segera ;)

3/2/11 23:41

@Miss Yaty

"ok je sis,take ur time ye.oh mmg sedap tau siput sedut.tapi kelakar gak nk ajar budak2 sedut he3..sis cuba tau,best!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...