1

Imaza93 1st Giveaway !

19:28 |
Kan kite dah kata ni sesi nak balas dendam!Gara2 nyamuk AEDES banyak tertangguh urusan di blog huwaa.....Kali ni puas godek2 bookmark dan kite nak join......1st Giveaway si gadis manis yang comel bertudung ni....tq ye sis sudi ajak kite join.Maaf lambat sangat join huhu...


syarat-syaratnye ,
1)Follow blog imaza93luvgreen.blogspot.com .
2)LIKE fan page blog ni :)
3)Buat 1 entri tentang contest ni(simple jee)
tajuk Imaza93 1st Giveaway !
*letak banner tu skali and link kan .
4)Tag sekurang-kurangnya , 2 orang je(pastikan depa taw)
5)Anta link post korang tu , dekat comment ni .(comment ni je taw)
GA ni terbuka untuk bloggers okay :)
sape-sape nak join pun bolehhh...
okeyy , tu jee..senang kan ?

Nak hantar tag yang berharga kepada


Join ye mana tau sis Imaza suka entri korang yehaaa!

closing date ,
13 Feb 2011-13 Apr 2011 .

1 comment

3/3/11 13:07

thanks :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...