9

Kawaii-handmade Giveaway!Jom join kalau nak beg dan kupon makan!!!

15:13 |
Hye..yuhuu...walaaaa...korang semua sihat?Alhamdulillah.Ingat nak buat entri lain tapi nak bayar hutang dulu kat kawan2.Apalagi kalau bukan T.A.G!!!Suka sebenarnya masa dapat tag dari empunya blog PRINCESS MOMOY yang memang friendly dan support entri kawan2...tqvm sis!Apa2 pun kite kelam-kabut tengok tarikh tutup..nasib baik sempat lagi huhu...


Close Date: 15 March 2011


Klik di banner ye

Sempena pembukaan blog Kawaii Handmade dan pengenalan kepada produk-produk kami, kami mahu memberi bag trendy kami dan coupon makan-makan kepada anda. Anda hanya perlu:


1.    Membuat entry menarik berkaitan blog dan produk Kawaii Handmade. Tajuk entry bebas.
2. Tag pada 5 atau lebih rakan anda.
3. Tingglkan url entry anda di kawaiihandmade@yahoo.com atau di comment ini.
4.   Letak banner bawah ini di 'sidebar' blog anda.

Ini adalah antara salah satu blog sis Princess Mommy iaitu Kawaii-handmade.Blog ni ada macam2 rekaan beg yang memang sesuai digayakan ke mana2 saja,pelbagai corak dengan pilihan warna yang ceria.Korang tengok tagline bag tu;


TRENDY
FUN
COLOURFUL

Kiranya semua ada di sini..klik,order dan bayar he3.....tak payah pening kepala nak window shopping di luar tau.OK kite nak hantar tag untuk 5 orang kawan.Mana tau salah sorang ni menang kan..bolehlah melaram ngan kawaii-handmade yehaaa!Yang paling best dapat juga kupon makan walaaa...I like!!!

Sapa kena tag,mungkin menang,dapat bag,dapat kupon,makan perut kenyang yehaaa;


OK semua..join ye.Jom support Princess Momoy dan Kawaii-handmade!!!

9 comments

27/2/11 19:59

salam ziarah kembali...

gud luck!!!

27/2/11 20:58

Gud luck !
=)

salam alea
hoho...dah siap entry GA nih yer.
terima kasih sudi join tau ^^
semoga berjaya
all the best dear alea
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"
Comelnya HEMPEDU ULAR"

28/2/11 13:54

salam, selamat berjaya....

28/2/11 15:06

gud luck yeaa..:)

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

28/2/11 16:18

cantik beg2 dlm tu..handmade pulak tu..nisa teringin belajar buat beg sendiri,tp skrg tengah belajar buat keronsang sendiri..so nanti la kot baru belajar sbb best sangat kalo dh tau buat barang sendiri..

28/2/11 17:38

As salam.
Sis nak ajak join ga ni.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

2/3/11 09:23

thanks tag mama. InsyaAllah nnt join :-)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...